![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7. 08. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Neapolský povaleč: Nakrájenou cibulu necháme zesklovatět na tuku, přidáme maso pokrájené na malé kousky. Osolíme, opepříme, ochutíme majoránkou a oreganem. Přidáme pokrájenou mrkev, pokrájený česnek a orestujeme. Zalije ... …více»
|
![]() |
7. 08. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstovinové opečenky: Vychladlé těstoviny pokrájíme a smícháme s rozšlehanými vejci, strouhaným sýrem, jemně nakrájeno uzeninou, pažitkou. Podle chuti osolíme. V rozpáleném tuku smažíme placičky po obou stranách. ... ... …více»
|
![]() |
7. 08. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Italské mušličky s játry a žampiony: Na tuku zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme pokrájené žampiony, na nudličky nakrájená játra a orestujeme. Podle chuti osolíme a opepříme. Smícháme s uvařenými těstovinami a ještě dochutíme sojovou omá ... …více»
|
![]() |
7. 08. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny s játry a rajčaty: Na tuku zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme oloupaná, na kousky nakrájená rajčata a podusíme skoro doměkka. Vmícháme nakrájená játra, ochutíme kečupem, hořčicí, worcesterem, sojovou omáčku a podlijeme ... …více»
|
![]() |
7. 08. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Meruňkové kuře s rýží: Kuře rozporcujeme a osmahneme na oleji v hrnci. Podlijeme skoro celou sedmičkou bílého vína a dusíme do měkka. Maso vyjmeme, dáme stranou. Do hrnce přidáme tři lžíce kečupu, vyklopíme konzervu meruňko ... …více»
|
![]() |
7. 08. 2009 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný patison s telecím masem: Maso osolíme, opepříme, okořeníme provensálskými bylinkami a smícháme s osmaženou cibulkou. Patisonu odkrojíme vršek, vydlabeme dužinu, nakrájíme na drobno a podusíme ji na oleji. Vmícháme dužinu do m ... …více»
|
![]() |
7. 08. 2009 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí s fazolemi a zeleninou: Maso rozklepeme na tenké plátky, nakrájíme na proužky cca 3x7 cm, opepříme, osolíme a zprudka osmažíme na cibulce. Přidáme nakrájená rajčata, papriky na nudličky, česnek, lžíci cukru, sůl, pepř, 2 lís ... …více»
|
![]() |
7. 08. 2009 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí kapsa plněná sýrem a šunkou: Maso omyjeme, osušíme a rozklepeme na tenké plátky. Osolíme, opepříme a posypeme mletou paprikou. Na každý plát masa položíme kousek šunky a sýra. Maso překlopíme a okraje sepneme párátkem. Maso obalí ... …více»
|
![]() |
7. 08. 2009 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí kapsa nadívaná žampiony: Maso omyjeme a nakrojíme kaspu. Uvnitř je osolíme a opepříme. Očistíme a pokrájíme žampiony. Oloupeme cibuli, nakrájíme ji na kostičky a osmahneme na 1 lžíci másla. Přidáme houby a vydusíme je. Nastro ... …více»
|
![]() |
7. 08. 2009 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Florentský telecí řízek: Špenát dusíme doměkka. Necháme okapat. Cibuli nakrájenou na kostičky necháme na másle zesklovatět. Přidáme špenát, osolíme, okořeníme muškátovým oříškem a citronovou šťávou. Krátce osmahneme a stáhnem ... …více»
|