Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 01.05. 2025
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí závitky s citrónovou omáčkou se zeleninou

Telecí závitky s citrónovou omáčkou se zeleninou
8. 08. 2009 Telecí maso ++++++++++
Příprava receptu Telecí závitky s citrónovou omáčkou se zeleninou: Rajčata spaříme a najemno posekáme. Maso omyjeme, osolíme, opepříme a okořeníme oreganem. Kapary vmícháme do rajčat, osolíme, opepříme a směs rozdělíme na plátky, které stočíme a ovážeme kuchyňskou ni ... …více»

Křupavé kuřecí nudličky

Křupavé kuřecí nudličky
8. 08. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Křupavé kuřecí nudličky: Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, okořeníme, přidáme sójovou omáčku, bílé víno, promícháme a necháme uležet. Nudličky masa pak obalujeme v hladké mouce, vajíčku a strouhance. Smažíme v rozpá ... …více»

Středomořský bažant s vínem

Středomořský bažant s vínem
8. 08. 2009 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Středomořský bažant s vínem: Bažanta naporcujeme, naložíme do marinády a uložíme do chladu. Poté maso osolíme, mírně opepříme a opečeme na oleji. Přidáme celé šalotky a stroužky česneku a ještě opékáme. Přendáme do pekáče, vlijem ... …více»

Mořená kančí kýta na třešních

Mořená kančí kýta na třešních
8. 08. 2009 Zvěřina ++++++++__
Příprava receptu Mořená kančí kýta na třešních: Kýtu naložíme do mořidla a necháme pod pokličkou v chladnu několik dní. Potom podusíme zeleninu z mořidla na rozpuštěné slanině v troubě. Asi po 20 min. přidáme kýtu, podlijeme vývarem a červeným víne ... …více»

Paštika z divoké kachny

Paštika z divoké kachny
8. 08. 2009 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Paštika z divoké kachny: Divokou kachnu stáhneme z kůže, vykucháme, očistíme a naporcujeme. V kastrolu rozpustíme máslo, opečeme na něm porce kachny a použitelné droby, osolíme a okořeníme a trochu podlité vínem dusíme do měk ... …více»
 

Krkonošský závitek

Krkonošský závitek
8. 08. 2009 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Krkonošský závitek: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, potřeme česnekem, mírně opepříme a naplníme směsí z kysaného zelí. Závitky zatočíme, spíchneme párátkem, obalíme lehce v mouce, dáme do pekáčku, mírně pod ... …více»

Kuřecí směs na topinku

Kuřecí směs na topinku
8. 08. 2009 Drůbeží maso +++++++++-
Příprava receptu Kuřecí směs na topinku: Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, okořeníme, přidáme sójovou omáčku, trošku oleje, promícháme a necháme odležet. Maso zprudka opečeme na rozpáleném oleji, přidáme na nudličky nakrájený pórek, kečup ... …více»

Medailonky se žampióny

Medailonky se žampióny
8. 08. 2009 Hovězí maso ++++++____
Příprava receptu Medailonky se žampióny: Maso nakrájíme na plátky, rukou mírně roztlačíme, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji opečeme z obou stran. Maso vyjmeme, výpek zaprášíme moukou, zalijeme vývarem a provaříme. Do šťávy přidáme na ... …více»

Vepřová játra na kyselo

Vepřová játra na kyselo
8. 08. 2009 Vnitřnosti +++_______
Příprava receptu Vepřová játra na kyselo: Na olej vložíme nadrobno pokrájenou cibuli a necháme smažit dozlatova. Potom přidáme na kostičky nakrájená játra, opeříme, přidáme na plátky nakrájený česnek, podlijeme vodou podle potřeby a necháme d ... …více»

Drůbeží špíz

Drůbeží špíz
8. 08. 2009 Drůbeží maso +_________
Příprava receptu Drůbeží špíz: Maso nakrájíme na menší plátky, osolíme, přidáme vegetu, sójovou omáčku a promícháme. Na jehlice střídavě napichujeme plátky masa, šunku a sýr. Vše obalíme v mouce, vejci, strouhance a dáme smažit na ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !