![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
30. 07. 2009 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopové maso na houbách : Maso rozkrájíme na kostky, osolíme a opepříme. V hrnci rozškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme sádlo, jemně nakrájenou cibuli, drcený kmín, nabobtnalé a nasekané sušené houby (nebo nakrájené čerstvé) ... …více»
|
![]() |
30. 07. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Mozaiková paštika: Vepřové maso a telecí maso nakrájíme na malé kostičky a dáme dusit na všechnu zelenu s dosti velkým kusem másla. Mezitím jemně usekáme vařený libový bůček a vařeným uzeným jazykem, přidáme sekané uvař ... …více»
|
![]() |
29. 07. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Karbanátky s píniovými oříšky: Cibuli a česnek nadrobno nakrájíme, přimícháme strouhanku, petrželku, tymian, mleté maso, sůl a pepř, parmazán, píniové oříšky a vejce. Z masové hmoty tvoříme karbanátky, potřeme je olejem, uložíme na ... …více»
|
![]() |
29. 07. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tvarůžky v mletém mase: Do mletého masa podle chuti přidáme suroviny a necháme asi hodinu odležet, ať nám maso nasaje všechnu chuť a je aromatičtější. Nenechávejte na teplu musí se to chladit v chladném prostředí. Smažíme bě ... …více»
|
![]() |
29. 07. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pirožky s mletým masem: Smícháme mouku, kypřící prášek a rozpuštěné máslo. Přidáme mléko, 2 hrnky studené vody, cukr, trochu soli, vypracujeme hladké těsto a dáme odpočinout.
Maso osmahneme na pánvi dozlatova, vyndáme ho ... …více»
|
![]() |
29. 07. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová žebírka s pivem a medem: Žebírka umyjeme, naporcujeme a vložíme do mísy. Z piva, citronové šťávy, medu, čili, nasekané šalvěje, pepře a soli připravíme marinádu a nalijeme na maso.
Mísu přikryjeme a necháme marinovat 24 hodi ... …více»
|
![]() |
29. 07. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapusta se šunkou: Kapustu rozčtvrtíme a vložíme do hrnce s 2,5 dl vody a kostkou bujonu. Přikryté dusíme. Kapustu vyjmeme, necháme ji okapat. Listy rozložíme na vymazaný pekáč, na každou čtvrtku kapusty uložíme plátek ... …více»
|
![]() |
29. 07. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Brambory s mletým masem: Brambory i se slupkou omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky, osolíme a pokapeme olejem. Na oleji je udusíme doměkka. Mleté maso osolíme, posypeme mletou paprikou, kmínem a pepřem. Maso osmahneme, podl ... …více»
|
![]() |
29. 07. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Steak s nakladanými houbami: Maso rozkrojíme na 2 plátky, osolíme, opepříme a posypeme steakovým kořením z obou stran.
Ochucené maso opečeme na oleji z obou stran doměkka. Po opečení na povrchu ozdobíme nakladanými houbami. Podá ... …více»
|
![]() |
29. 07. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová kýta na zázvoru a kmínu: Kýtu osolíme, okmínujeme a upečeme do měkka. Šťávu
vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, orestujeme a zalijeme vodou. Přidáme zázvor a máslo.
... ... …více»
|