Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.06. 2025
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skopové maso na houbách

Skopové maso na houbách
30. 07. 2009 Skopové maso ++++-_____
Příprava receptu Skopové maso na houbách : Maso rozkrájíme na kostky, osolíme a opepříme. V hrnci rozškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme sádlo, jemně nakrájenou cibuli, drcený kmín, nabobtnalé a nasekané sušené houby (nebo nakrájené čerstvé) ... …více»

Mozaiková paštika

Mozaiková paštika
30. 07. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Mozaiková paštika: Vepřové maso a telecí maso nakrájíme na malé kostičky a dáme dusit na všechnu zelenu s dosti velkým kusem másla. Mezitím jemně usekáme vařený libový bůček a vařeným uzeným jazykem, přidáme sekané uvař ... …více»

Karbanátky s píniovými oříšky

Karbanátky s píniovými oříšky
29. 07. 2009 Mleté maso ++++++-___
Příprava receptu Karbanátky s píniovými oříšky: Cibuli a česnek nadrobno nakrájíme, přimícháme strouhanku, petrželku, tymian, mleté maso, sůl a pepř, parmazán, píniové oříšky a vejce. Z masové hmoty tvoříme karbanátky, potřeme je olejem, uložíme na ... …více»

Tvarůžky v mletém mase

Tvarůžky v mletém mase
29. 07. 2009 Mleté maso ++++++++++
Příprava receptu Tvarůžky v mletém mase: Do mletého masa podle chuti přidáme suroviny a necháme asi hodinu odležet, ať nám maso nasaje všechnu chuť a je aromatičtější. Nenechávejte na teplu musí se to chladit v chladném prostředí. Smažíme bě ... …více»

Pirožky s mletým masem

Pirožky s mletým masem
29. 07. 2009 Mleté maso +_________
Příprava receptu Pirožky s mletým masem: Smícháme mouku, kypřící prášek a rozpuštěné máslo. Přidáme mléko, 2 hrnky studené vody, cukr, trochu soli, vypracujeme hladké těsto a dáme odpočinout. Maso osmahneme na pánvi dozlatova, vyndáme ho ... …více»
 

Vepřová žebírka s pivem a medem

Vepřová žebírka s pivem a medem
29. 07. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová žebírka s pivem a medem: Žebírka umyjeme, naporcujeme a vložíme do mísy. Z piva, citronové šťávy, medu, čili, nasekané šalvěje, pepře a soli připravíme marinádu a nalijeme na maso. Mísu přikryjeme a necháme marinovat 24 hodi ... …více»

Kapusta se šunkou

Kapusta se šunkou
29. 07. 2009 Uzeniny ++++++____
Příprava receptu Kapusta se šunkou: Kapustu rozčtvrtíme a vložíme do hrnce s 2,5 dl vody a kostkou bujonu. Přikryté dusíme. Kapustu vyjmeme, necháme ji okapat. Listy rozložíme na vymazaný pekáč, na každou čtvrtku kapusty uložíme plátek ... …více»

Brambory s mletým masem

Brambory s mletým masem
29. 07. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Brambory s mletým masem: Brambory i se slupkou omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky, osolíme a pokapeme olejem. Na oleji je udusíme doměkka. Mleté maso osolíme, posypeme mletou paprikou, kmínem a pepřem. Maso osmahneme, podl ... …více»

Steak s nakladanými houbami

Steak s nakladanými houbami
29. 07. 2009 Hovězí maso +++++++___
Příprava receptu Steak s nakladanými houbami: Maso rozkrojíme na 2 plátky, osolíme, opepříme a posypeme steakovým kořením z obou stran. Ochucené maso opečeme na oleji z obou stran doměkka. Po opečení na povrchu ozdobíme nakladanými houbami. Podá ... …více»

Vepřová kýta na zázvoru a kmínu

Vepřová kýta na zázvoru a kmínu
29. 07. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová kýta na zázvoru a kmínu: Kýtu osolíme, okmínujeme a upečeme do měkka. Šťávu vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, orestujeme a zalijeme vodou. Přidáme zázvor a máslo. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !