![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 07. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí medailonky se šalvějí a omáčkou: Řízky potřeme olejem, osolíme, opepříme a připíchneme na ně po jednom šalvějovém lístku. Necháme chvíli odležet. Mezitím si dáme do trouby opéct větvičky rajčat. Na rozpáleném oleji opečeme plátky mas ... …více»
|
![]() |
10. 07. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krůtí řízky se špenátem: Mražený špenát necháme povolit při pokojové teplotě. Smetanu rozšleháme s rozdrobenou nivou, prolisovaným česnekem a svaříme do krému. Čerstvé žampiony očistíme a nakrájíme na tenké plátky, sterilovan ... …více»
|
![]() |
10. 07. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Honkong: Maso si nejdříve naložíme den předem, kýtu nakrájíme na větší kostky, dáme do mísy, osolíme, přidáme 4 lžíce cukru, 5 lžic octa, 2 lžíce glutasolu a sojovku. Takto připravenou směs necháme přes noc v ... …více»
|
![]() |
9. 07. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Moje Holandské řízky: Mleté maso vložíme do mísy, přidáme nastrouhaný tvrdý sýr. Cibuli oloupeme a na jemno nakrájíme a přidáme do mísy. Osolíme a opepříme dle vlastní chuti. Směs nejlépe prohněteme rukou, aby se všechny s ... …více»
|
![]() |
9. 07. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená vepřová panenka se zeleninou: Vepřovou panenku potřeme hořčicí, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče. K ní přidáme na kroužky nakrájenou cibuli, nasekaný česnek, brambory na kolečka, mrkev, brokolici a ostatní zeleninu, kterou ta ... …více»
|
![]() |
9. 07. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí s medem a vínem: Maso osolíme, posypeme paprikou, orestujeme na oleji a odložíme stranou. Do výpeku přidáme lžíci mouky, orestujeme, zalijeme vývarem, přidáme maso, rajský protlak, med, drcený česnek, sůl, pepř a mrke ... …více»
|
![]() |
9. 07. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jemná vinná klobása: Maso upravíme a umeleme. Libové maso umeleme dvakrát a co nejjemněji, bůček jednou. Žemle rozmočíme v mléce, dobře je rozetřeme a dáme do větší mísy. Přidáme maso a mícháme tak dlouho, až se maso dobř ... …více»
|
![]() |
9. 07. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Smažená kachna s kokosem a ananasem: Ananasy a kachnu nakrájíme na větší kousky.
Ořechový olej, mléko, vejce, sůl, mouku a víno s kokosem vymícháme v hladké těstíčko.
V pánvi rozehřejeme vyšší vrstvu oleje. Kachnu a ananas ponoříme do ... …více»
|
![]() |
9. 07. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí měšec plněný drůbeží sekanou: Maso lehce naklepeme, osolíme, opepříme, na každé položíme 50 g kuličku sekané a svážeme nití měšec. Osolíme i na povrchu a dáme péct do trouby. Poléváme vypečenou šťávou nebo vývarem. ... ... …více»
|
![]() |
9. 07. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drůbeží sekaný řízek v těstíčku: Ze sekané vytvarujeme řízky, které ponoříme do těstíčka a v rozpáleném oleji je usmažíme.
Příprava těstíčka:
Rozšleháme vejce, přidáme, sůl, mléko a tolik mouky, abychom získali hladké těstíčko hust ... …více»
|