![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 07. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso dušené s hořčicí: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a z obou stran opečeme na rozpáleném tuku. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a chvíli dusíme. Poté podlijeme vodou a dusíme dom ... …více»
|
![]() |
8. 07. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Párečky v sýrovém županu: Každý párek jednotlivě zavineme do plátku sýra (popřípadě připevníme párátkem), poté dobře obalíme v hrubé mouce a v rozmíchaném a osoleném vajíčku. Opékáme na rozpáleném oleji dokud se nevytvoří kůrč ... …více»
|
![]() |
8. 07. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažená telecí játra s česnekem : Játra omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Česnek oloupeme, prolisujeme a potřeme s ním důkladně plátky jater. Ty dále osolíme a opepříme. Takto nachystaná játra obalíme v rozšlehaných vejcích a st ... …více»
|
![]() |
7. 07. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medová kuřecí křidélka: Kuřecí křidélka důkladně očistíme a omejeme. Z výše uvedených surovin připravíme marinádu, do které křidélka naložíme. Marinujeme alespoň 5 hodin v chladu. Poté rozložíme křidélka na plech pokrytý peč ... …více»
|
![]() |
7. 07. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Chalupářská vepřová žebírka: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném tuku. Do vypečené šťávy přidáme kečup a povaříme. Opečené maso dáme na talíř, přelijeme kečupovou omáčkou, navrch přidáme natvrdo uvařená p ... …více»
|
![]() |
7. 07. 2009 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborové plněné omelety: Brambory si oloupeme a uvaříme. Než se nám uvaříme brambory uděláme si náplň: Rozpustíme tuk v hrnci, nakrájíme cibule najemno a dáme orestovat na tuk. Přidáme telecí maso, podusíme doměkka. Vychladlé ... …více»
|
![]() |
7. 07. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krkonošská vepřová játra: Játra a vykostěný bůček nakrájíme na menší kousky. Játra po všech stranách orestujeme na rozpáleném tuku v hrnci. Poté játra dusíme až do poloměkka. Když jsou játra poloměkká přidáme bůček, zaprášíme ... …více»
|
![]() |
7. 07. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zbojnické řezy: Rozpálíme si olej v hrnci, maso nakrájíme na plátky a dáme opéct. Opékáme z obou stran. Osolíme, opepříme, poprášíme moukou. Do vypečené šťávy dáme šunku nakrájenou na nudličky, na kolečka nakrájené p ... …více»
|
![]() |
7. 07. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Putimský guláš: Maso nakrájíme na kostičky. Oloupeme cibuli, česnek, cibuli nakrájíme na drobné kostičky, česnek utřeme se solí. V hrnci si rozpustíme tuk, cibuli zpěníme na tuku v hrnci. Poté přidáme papriku, maso a ... …více»
|
![]() |
7. 07. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety se smetanovou omáčkou a mletým masem: V hrnci si rozpálíme dvě lžíce oleje, cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji. Mrkev a celer oloupeme a nastrouháme na struhadle najemno. A dáme orestovat na osmahnutou cibulku. Poté přidáme ml ... …více»
|