Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 13.06. 2025
Dnes má svátek Antonín
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fazolový guláš s uzeninou

Fazolový guláš s uzeninou
19. 06. 2009 Uzeniny +++++-____
Příprava receptu Fazolový guláš s uzeninou: Cibuli nakrájíme a zpěníme, přidáme mletou papriku, slaninu nakrájenou na kostky, uzeninu na kostky a osmažíme, pak přidáme uvařené fazolky, zalijeme vývarem z fazole, přidáme na kostky nakrájené bram ... …více»

Čočka upracovaného dělníka

Čočka upracovaného dělníka
19. 06. 2009 Uzeniny ++-_______
Příprava receptu Čočka upracovaného dělníka: Čočku namočíme na 4 hodiny. Potom slijeme vodu po namáčení a dáme do nové s bobkovými listy a rozmačkaným česnekem. Zatím nesolíme. Necháme povařit do měkka. Mezitím na pánvičce rozpustíme lžíci sádla ... …více»

Fazole na jihoslovanský způsob

Fazole na jihoslovanský způsob
19. 06. 2009 Uzeniny +++++-____
Příprava receptu Fazole na jihoslovanský způsob: Fazole namočíme a necháme do druhého dne nabobtnat. Potom vodu slijeme, dáme čistou a fazole dáme vařit. Do vody přidáme sůl. Vaříme do poloměka cca 40 minut. Mezitím očistíme cibuli, nakrájíme na dro ... …více»

Buřty v pikantní pivní omáčce s křenem

Buřty v pikantní pivní omáčce s křenem
19. 06. 2009 Uzeniny ++++++____
Příprava receptu Buřty v pikantní pivní omáčce s křenem: Špekáčky podélně rozřízneme do poloviny, do zářezů vložíme vždy kolečko cibule a feferonku. Takto naplněné buřty naskládáme co nejtěsněji do kotlíku. Zalijeme kečupem a pivem a zahříváme na ohni velmi ... …více»

Kuře se šťávou z bílého vína

Kuře se šťávou z bílého vína
19. 06. 2009 Drůbeží maso ++++-_____
Příprava receptu Kuře se šťávou z bílého vína: Kuře rozdělíme na čtvrtky, osolíme, potřeme grilovacím kořením rozmíchaným v trošce oleje, vložíme do pekáče na rozpálený olej a po obou stranách opékáme asi 10 minut. V pánvi na oleji osmahneme dro ... …více»
 

Kuřecí na švestkách

Kuřecí na švestkách
19. 06. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí na švestkách: Na pánvi osmahneme na kousky nakrájené kuřecí maso, přidáme nakrájenou cibuli, osolíme, posypeme paprikou a skořicí, přidáme vypeckované namočené na půlky nakrájené sušené švestky. Dusíme do měkka. Po ... …více»

Plněné, pečené papriky

Plněné, pečené papriky
19. 06. 2009 Mleté maso ++++-_____
Příprava receptu Plněné, pečené papriky: Toustový chléb, který jsme nakrájeli na kostičky, namočíme v mléce. Do mletého masa přimícháme namočené kousky chleba, vajíčko, nasekanou cibuli, prolisovaný česnek, trochu majoránky a dochutíme solí ... …více»

Telecí řízky zapečené se šunkou

Telecí řízky zapečené se šunkou
19. 06. 2009 Telecí maso ++++++-___
Příprava receptu Telecí řízky zapečené se šunkou: Řízky odblaníme, na okraji nařízneme, naklepeme je, osolíme, poprášíme moukou a na horkém másle je po každé straně 5 minut opečeme. V témž másle rychle opečeme plátky šunky. Nízkou ohnivzdornou mísu v ... …více»

Královské kotlety s uherákem

Královské kotlety s uherákem
18. 06. 2009 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Královské kotlety s uherákem: Z vepřové pečeně nasekáme silnější kotlety. Nařízneme podélně nožem a do vzniklé kapsy vložíme 2 kolečka uherského salámu, mezi které vložíme plátek sýra. Okraje kotlety sklepneme, případně upevníme p ... …více»

Ražničí na jehle

Ražničí na jehle
18. 06. 2009 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Ražničí na jehle: Maso umeleme s žemlí předem namočenou v mléce a vymačkanou. Přidáme jemně ustrouhanou cibuli, vejce, žloutek, osolíme, opepříme. Podle potřeby přidáme trochu hrubé mouky a vypracujeme vláčnou hmotu. R ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !