![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 06. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře se zeleným hráškem: Kuře umyjeme, osušíme, osolíme a do brušní dutiny dáme polovinu másla. Kostičky slaniny orestujeme, přidáme zbylé máslo, nakrájenou cibuli a opražíme do zlatava. K cibulce vložíme kuře, opečeme ze vše ... …více»
|
![]() |
6. 06. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí prsa v pomerančové šťávě: Maso nakrájené na kostky osolíme, pokapeme pomerančovou šťávou a necháme 10 minut odpočívat. Maso mírně osušíme, obalíme v mouce a na oleji opečeme. Přilijeme zbylou pomerančovou šťávu, přidáme sůl, p ... …více»
|
![]() |
6. 06. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněná masová roláda: Mleté maso s rozmraženou sekanou, škrobem, pepřem, solí (opatrně maso bývá slané) promícháme v míse nejlépe rukou, při čemž pomalu přiléváme mléko. Přikryté necháme v lednici do druhého dne, poté vynd ... …více»
|
![]() |
6. 06. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Proužkované maso: Pekáček (nebo zapékací misku) vyložíme plátky anglické slaniny. Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Potom plátky masa obalíme ve strouhance, kterou do masa naklepeme. Potom maso protáhneme rozšlehaný ... …více»
|
![]() |
6. 06. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rarášci z masa: Maso nakrájíme na kostičky, opepříme, osolíme, rozšleháme vejce se sojovkou, pivem, hořčicí, solamylem, maso obalíme, necháme naležet a opékáme na oleji ... ... ... …více»
|
![]() |
6. 06. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety s uzeninou, sýrem a rajským protlakem: Na tuku zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, vložíme pokrájenou uzeninu, za stálého míchání opečeme. Přidáme rajčatový protlak, dochutíme zeleninovým bujónem a mícháme do rozpuštění kostky.
Uvaříme š ... …více»
|
![]() |
6. 06. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí játra s česnekem na olivovém oleji: Hovězí játru nakrájíme na tenké nudličky a osmažíme na rozpáleném olivovém oleji. Když máme játru měkkou, posypeme jí kari kořením a přidáme prolisovaný česnek. ... ... …více»
|
![]() |
6. 06. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svíčková pečeně na smetaně: Maso očistíme, osolíme a opepříme a opečeme na pánvi ze všech stran. Maso vyndáme, omastek vylejeme. Do tlakového hrnce vložíme nakrájenou cibuli, kořenovou zeleninu a koření a orestujeme a podlijeme ... …více»
|
![]() |
6. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dva v kravatě - Kotleta s bylinkovou krustou: Kotletu omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme ze všech stran na oleji na rozehřáté celokovové pánvi (bez plastových úchytek) nebo na pekáčku. Pánev s kotletou vložíme do trouby rozehřá ... …více»
|
![]() |
6. 06. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dva v kravatě - Jehněčí kolínko: Jehněčí kolínka opláchneme, osušíme a odstraníme přebytečný tuk a blanky. Ostrým nožem oddělíme a oškrábeme maso z horní části kosti (zhruba 3 cm od okraje). Maso se během pečení stáhne a kost se obna ... …více»
|