![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 04. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí maso se smetanovou omáčkou: Na oleji zpěníme cibuli a pak na ni dáme maso a opečeme. Podlijeme trochou vývaru, dochutíme solí a kořením a dusíme do změknutí. Ve smetamě rozmícháme mouku a nalijeme ji na maso. Krátce povaříme. Po ... …více»
|
![]() |
22. 04. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí kýta na víně s brambory: Maso osolíme, naklepeme a poprášíme moukou. Na hluboké pánvi rozehřejeme olej a řízky opečeme po obou stranách. Potom je vyndáme a uchováme v teple. Na oleji po opečení masa osmahneme na kroužky nakr ... …více»
|
![]() |
22. 04. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachna plněná pohankovou směsí: Kachnu dobře omyjeme a vytřeme česnekem, který jsme utřeli se solí. Připravíme si náplň tak, že pohanku uvaříme do poloměkka, necháme vychladnout a promícháme se strouhanými syrovými brambory, přidáme ... …více»
|
![]() |
22. 04. 2009 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí řízek s chřestem, šunkou a ementálem: Telecí řízky lehce opečeme na másle. Vložíme je do ohnivzdorné mísy vymazané máslem, posolíme a podlijeme vínem. Na každý řízek položíme plátek šunky, hlavičku chřestu, plátek ementálu, kousek másla a ... …více»
|
![]() |
22. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové se sýrem a šunkou v těstíčku: Z vejce, mouky a strouhanky (může být i víc) si připravíme těstíčko na obalování. Maso naklepeme, posolíme, popepříme, potřeme slabě hořčicí, položíme na něj plátek sýra, opět slabě potřeme hořčicí, n ... …více»
|
![]() |
22. 04. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Karpatská roštěnka: Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a jemně po okraji nařežeme. Na pánvi rozehřejeme olej, maso prudce osmahneme z obou stran a přendáme na talíř.
Do výpěku přidáme kostičky slaniny i plátky ... …více»
|
![]() |
22. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené nudličky se zeleninou: Na tuku zpěníme do zlatova cibulku,přidáme nakrájené uzené na nudličky a 10 minut restujeme. V druhé pánvi na másle orestujeme nastrouhanou mrkev, nakrájenou papriku, rajče. Vložíme k uzenému masu, př ... …více»
|
![]() |
21. 04. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí steak na cibulce: V míse smícháme víno, sójovou omáčku, hořčici a cukr. Přidáme maso, důkladně je opepříme a necháme marinovat. Na oleji osmahneme dozlatova nakrájenou cibuli a vyjmeme ji. Maso vyjmeme z marinády, a sm ... …více»
|
![]() |
21. 04. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachní posvícenecká paštika: Cibuli nakrájíme a osmažíme dozlatova. Játra dobře propereme, nakrájíme na kousky a dáme na cibulku, orestujeme, přidáme sádlo a posypeme sladkou mletou paprikou. Když jsou játra hotová osolíme a opep ... …více»
|
![]() |
21. 04. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra dušená na víně: Omyjeme si kuřecí játra. Necháme okapat. Nakrájíme si nadrobno cibuli, osmažíme do než zesklovatí. Poté přidáme kuřecí játra a chvilinku osmahneme - 3 minutky. Pak nalijeme víno a dusíme do měkka. NAk ... …více»
|