Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 17.05. 2025
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuře se žampiony v sýrové omáčce

Kuře se žampiony v sýrové omáčce
8. 04. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuře se žampiony v sýrové omáčce: Omyté a osušené maso nakrájíme na kostičky. Promícháme se dvěma lžícemi oleje a třemi lžícemi sojové omáčky. Necháme uležet v chladu. Rozpálíme pánev potřenou olejem a maso ze všech stran opečeme doz ... …více»

Masovo-pórkové tašky

Masovo-pórkové tašky
8. 04. 2009 Mleté maso +++_______
Příprava receptu Masovo-pórkové tašky: Na pánvi potřené olejem orestujeme mleté maso dohněda. Osolíme, okořeníme, přidáme kečup a pokrájený pórek a všechno společně smažíme za stálého míchání doměkka. Ochutíme chilli a necháme vychladnout. ... …více»

Fofr kušokousky

Fofr kušokousky
8. 04. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Fofr kušokousky: Omyté a osušené maso nakrájíme na malé kousky. Promícháme s rozšlehaným vejcem a solamylem. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme maso a za stálého míchání osmažíme. Jakmile zbělá, osolíme, přidáme rozmačk ... …více»

Cizrna po valašsku

Cizrna po valašsku
8. 04. 2009 Uzeniny ++________
Příprava receptu Cizrna po valašsku: Cizrnu propláchneme a zalijeme vodou. Necháme bobtnat minimálně 12 hodin. Druhý den vodu slijeme, zalijeme čerstvou a pod pokličkou vaříme do změknutí cizrny (cca 45 minut). Zelí (pokud je příliš kys ... …více»

Červená fazolová pánev

Červená fazolová pánev
8. 04. 2009 Drůbeží maso +-________
Příprava receptu Červená fazolová pánev: Omyté a osušené maso nakrájíme na kousky a promícháme se solamylem. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme maso a opečeme do zrůžovění. Pak osolíme, okořeníme a přidáme rajčata i s nálevem. Promícháme a p ... …více»
 

Těstovinový mišmaš

Těstovinový mišmaš
8. 04. 2009 Drůbeží maso +++_______
Příprava receptu Těstovinový mišmaš: Maso nakrájíme na nudličky, cibuli na čtvrtkolečka, česnek na plátky. Na troše oleje orestujeme maso zastříknuté sojovou omáčkou. Jakmile se zatáhne, přidáme cibuli a česnek a společně smažíme do zez ... …více»

Pikant kotlety v alobalu

Pikant kotlety v alobalu
8. 04. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikant kotlety v alobalu: Plátky masa lehce naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Nastříháme tolik kusů alobalu, kolik je kotlet. Alobal potřeme máslem, položíme kotletu, pokryjeme ji kolečky cibule, z ... …více»

Pečené kuře jinak

Pečené kuře jinak
8. 04. 2009 Drůbeží maso ++++++-___
Příprava receptu Pečené kuře jinak: Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek rozmačkáme a všechno dohromady (kromě kuřete) smícháme. Touto směsí potřeme kousky masa ze všech stran, zbytkem smesi zalijeme a necháme minimálně dvě hodiny marinova ... …více»

Maso na zelí

Maso na zelí
8. 04. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Maso na zelí: Na pánvi potřené olejem orestujeme maso do zhnědnutí, osolíme a okořeníme. Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Pekáček vytřeme olejem a na dno rozložíme okapané zelí (kdo chce může zelí proplách ... …více»

Špekáčky v leču se sýrem

Špekáčky v leču se sýrem
8. 04. 2009 Uzeniny ++________
Příprava receptu Špekáčky v leču se sýrem: Cibuli nakrájíme nahrubo a orestujeme na troše oleje do zesklovatění. Přidáme špekáčky pokrájené na půlkolečka a společně smažíme do lehkého zezlátnutí cibule i špekáčků. Pak zalijeme lečem, vmícháme ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !