![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 04. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuře se žampiony v sýrové omáčce: Omyté a osušené maso nakrájíme na kostičky. Promícháme se dvěma lžícemi oleje a třemi lžícemi sojové omáčky. Necháme uležet v chladu.
Rozpálíme pánev potřenou olejem a maso ze všech stran opečeme doz ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masovo-pórkové tašky: Na pánvi potřené olejem orestujeme mleté maso dohněda. Osolíme, okořeníme, přidáme kečup a pokrájený pórek a všechno společně smažíme za stálého míchání doměkka. Ochutíme chilli a necháme vychladnout. ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Fofr kušokousky: Omyté a osušené maso nakrájíme na malé kousky. Promícháme s rozšlehaným vejcem a solamylem. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme maso a za stálého míchání osmažíme. Jakmile zbělá, osolíme, přidáme rozmačk ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cizrna po valašsku: Cizrnu propláchneme a zalijeme vodou. Necháme bobtnat minimálně 12 hodin. Druhý den vodu slijeme, zalijeme čerstvou a pod pokličkou vaříme do změknutí cizrny (cca 45 minut).
Zelí (pokud je příliš kys ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Červená fazolová pánev: Omyté a osušené maso nakrájíme na kousky a promícháme se solamylem. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme maso a opečeme do zrůžovění. Pak osolíme, okořeníme a přidáme rajčata i s nálevem. Promícháme a p ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstovinový mišmaš: Maso nakrájíme na nudličky, cibuli na čtvrtkolečka, česnek na plátky.
Na troše oleje orestujeme maso zastříknuté sojovou omáčkou. Jakmile se zatáhne, přidáme cibuli a česnek a společně smažíme do zez ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikant kotlety v alobalu: Plátky masa lehce naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.
Nastříháme tolik kusů alobalu, kolik je kotlet. Alobal potřeme máslem, položíme kotletu, pokryjeme ji kolečky cibule, z ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené kuře jinak: Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek rozmačkáme a všechno dohromady (kromě kuřete) smícháme. Touto směsí potřeme kousky masa ze všech stran, zbytkem smesi zalijeme a necháme minimálně dvě hodiny marinova ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Maso na zelí: Na pánvi potřené olejem orestujeme maso do zhnědnutí, osolíme a okořeníme. Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Pekáček vytřeme olejem a na dno rozložíme okapané zelí (kdo chce může zelí proplách ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špekáčky v leču se sýrem: Cibuli nakrájíme nahrubo a orestujeme na troše oleje do zesklovatění. Přidáme špekáčky pokrájené na půlkolečka a společně smažíme do lehkého zezlátnutí cibule i špekáčků. Pak zalijeme lečem, vmícháme ... …více»
|