Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 17.05. 2025
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová panenka s pórkem a zázvorem

Vepřová panenka s pórkem a zázvorem
8. 04. 2009 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Vepřová panenka s pórkem a zázvorem: Maso nakrájíme na nudličky. Maso promícháme s kukuřičným škrobem. Do velké pánve, nejlépe do woku, nalijeme hodně oleje, rozpalíme ho a vhodíme do něj nudličky masa. Maso smažíme necelou 1 minutu ... …více»

Hovězí na španělský způsob

Hovězí na španělský způsob
8. 04. 2009 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Hovězí na španělský způsob: Kastrůlek vyložíme plátky anglické slaniny, na ni vložíme osolené a opepřené maso a pokryjeme plátky slaniny. Přidáme jemně nakrájený česnek, na plátky nakrájené cibule a mrkve, snítku petrželky a vše ... …více»

Malé chutné překvapení

Malé chutné překvapení
8. 04. 2009 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Malé chutné překvapení: Řízky naklepeme, osolíme, opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej a maso z obou stran osmahneme. Podlijeme vodou a udusíme doměkka. Z vajec připravíme volské oká. Vychlazené řízky natřeme hořčicí, na každ ... …více»

Plněný bavorský řízek

Plněný bavorský řízek
8. 04. 2009 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Plněný bavorský řízek: Na trošce oleje připravíme míchaná vejce ze 2 vajec. Přidáme nadrobno nasekanou šunku, brynzu, sůl, pepř, papriku a dobře promícháme. Řízky nakrojíme tak, aby vznikla kapsa. Osolíme je a naplníme přip ... …více»

Žebrácké řízky

Žebrácké řízky
8. 04. 2009 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Žebrácké řízky: Maso pokrájíme na 5 řízků, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. V pánvi rozehřejeme olej, řízky prudce osmahneme a přendáme na tukem vymazaný plech. Každý řízek natřeme hořčicí, posypeme na ... …více»
 

Tatranská živáňská

Tatranská živáňská
8. 04. 2009 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Tatranská živáňská: Maso pokrájíme na řízky, mírně naklepeme. Protlak, hořčici a paprikovou pomazánku smícháme, přidáme sůl, pepř, karí, mletou papriku, worcester a dobře promícháme. Polovinou směsi natřeme řízky a nechá ... …více»

Kotlety s rokfortovou omáčkou

Kotlety s rokfortovou omáčkou
8. 04. 2009 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Kotlety s rokfortovou omáčkou: Kotlety ostrým nožem nařežeme tak, aby vznikla kapsa. Do každé vložíme očištěný pór obalený v slanině a uzavřeme grilovací ihlou. Maso osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na pánvi rozehřejeme olej, ... …více»

Segedínský gulášek

Segedínský gulášek
8. 04. 2009 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Segedínský gulášek: Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, opepříme a posypeme paprikou. Maso orestujeme a pak podlijeme vodou, cca 1/4 l. Občas promícháme a dusíme do poloměkka, ... …více»

Vepřový sváteční květ

Vepřový sváteční květ
8. 04. 2009 Vepřové maso +++++++++_
Příprava receptu Vepřový sváteční květ: Maso pokrájíme na řízky, na tenko je naklepeme, osolíme, opepříme a natřeme hořčicí. Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. 4 celé kapie necháme okapat. Každé vejce zabalíme do kapie, položíme na řízek, za ... …více»

Spišská roštěnka

Spišská roštěnka
8. 04. 2009 Hovězí maso +++++++-__
Příprava receptu Spišská roštěnka: Maso omyjeme, osušíme a pokrájíme na řízky. Naklepeme, osolíme, opeříme, obalíme v mouce. Na pánvi rozehřejeme tuk a řízky z obou stran prudce opražíme. Podlijeme vodou, přikryjeme a udusíme doměkka ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !