![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová panenka s pórkem a zázvorem: Maso nakrájíme na nudličky. Maso promícháme s kukuřičným škrobem.
Do velké pánve, nejlépe do woku, nalijeme hodně oleje, rozpalíme ho a vhodíme do něj nudličky masa.
Maso smažíme necelou 1 minutu ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí na španělský způsob: Kastrůlek vyložíme plátky anglické slaniny, na ni vložíme osolené a opepřené maso a pokryjeme plátky slaniny. Přidáme jemně nakrájený česnek, na plátky nakrájené cibule a mrkve, snítku petrželky a vše ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Malé chutné překvapení: Řízky naklepeme, osolíme, opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej a maso z obou stran osmahneme. Podlijeme vodou a udusíme doměkka. Z vajec připravíme volské oká. Vychlazené řízky natřeme hořčicí, na každ ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný bavorský řízek: Na trošce oleje připravíme míchaná vejce ze 2 vajec. Přidáme nadrobno nasekanou šunku, brynzu, sůl, pepř, papriku a dobře promícháme. Řízky nakrojíme tak, aby vznikla kapsa. Osolíme je a naplníme přip ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žebrácké řízky: Maso pokrájíme na 5 řízků, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. V pánvi rozehřejeme olej, řízky prudce osmahneme a přendáme na tukem vymazaný plech. Každý řízek natřeme hořčicí, posypeme na ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tatranská živáňská: Maso pokrájíme na řízky, mírně naklepeme. Protlak, hořčici a paprikovou pomazánku smícháme, přidáme sůl, pepř, karí, mletou papriku, worcester a dobře promícháme. Polovinou směsi natřeme řízky a nechá ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety s rokfortovou omáčkou: Kotlety ostrým nožem nařežeme tak, aby vznikla kapsa. Do každé vložíme očištěný pór obalený v slanině a uzavřeme grilovací ihlou.
Maso osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na pánvi rozehřejeme olej, ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Segedínský gulášek: Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, opepříme a posypeme paprikou.
Maso orestujeme a pak podlijeme vodou, cca 1/4 l.
Občas promícháme a dusíme do poloměkka, ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový sváteční květ: Maso pokrájíme na řízky, na tenko je naklepeme, osolíme, opepříme a natřeme hořčicí. Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. 4 celé kapie necháme okapat. Každé vejce zabalíme do kapie, položíme na řízek, za ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Spišská roštěnka: Maso omyjeme, osušíme a pokrájíme na řízky. Naklepeme, osolíme, opeříme, obalíme v mouce.
Na pánvi rozehřejeme tuk a řízky z obou stran prudce opražíme. Podlijeme vodou, přikryjeme a udusíme doměkka ... …více»
|