![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 04. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lahodné řízky: Řízky naklepeme, obalíme v hladké mouce, namočíme do těstíčka, pak ještě obalíme ve strouhance smíchané s eidamem a smažíme.
Těstíčko: bílky našleháme /bez soli/, přidáme tvaroh, kari a sůl, ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí rarášci v pivu:
Vykostěné kuře nakrájíme na kousky, obalíme v těstíčku a smažíme. Maso necháme v těstíčku 3 h uležet a pak dozlatova smažíme. Příloha : bramborová kaše, hranolky ... ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Špízy z krkovičky, klobásy, žampiónů a zeleniny : Krkovici a zeleninu očistíme a osušíme. Maso a špek nakrájíme na kostky, klobásku na kolečka, malé cibulky nakrájíme na šestiny a papriky na čtverečky. Švestky spaříme, osušíme a každou zabalíme do pl ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bifteky z mletého hovězího masa: Libové hovězí maso nakrájíme na menší kousky, které jemně umeleme. Sýr nastrouháme na jemném struhadle.
Ve větší míse promícháme umleté maso s vejci, sýrem, zakysanou smetanou a škrobovou moučkou v h ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gulášek z mletého masa a brambor: Brambory i cibuli nakrájíme na kolečka. Připravíme si mleté maso mix a veškeré koření podle ingrediencí.
Připravíme si hrnec, vlijeme olej a rozehřejeme. Na to vložíme cibuli. Až bude cibule orestova ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborové halušky s uzeným masem: Uvařené brambory oloupáme a pokrájíme na tenké plátky. Pekáč nebo ohnivzdornou mísu vymažeme sádlem a vysypeme strouhankou. Nejdříve do ní dáme vrstvu brambor, kterou posypeme uzeným masem, dáme na 10 ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí závitky po italsku: Hovězí plátky opláchneme, osušíme a na okrajích nařízneme. Lehce je naklepeme, osolíme, opepříme, po jedné straně potřeme plnotučnou hořčicí a necháme asi čtvrt hodiny odležet.
Sušené houby namočíme ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lasagně pro lenochy: Na pánvi osmahneme mleté maso, nebo uzeninu lze i kombinovat. Osmahnuté osolím, opepřím, (vegeta) zaliji rajčetovou šťávou a prohřeji.Ve druhém hrnci z másla a mouky udělám jíšku, zředím mlékem (asi 0 ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slepice v pohance: V osoleném vývaru uvaříme pohanku. Vařenou slepici obereme z kostí, pokrájíme na malé kousky, přidáme do pohanky, dosolíme a ochutíme kořením, případně špetkou kari. Přeji dobré chutnání. ... ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Opilá vepřová: Maso v celku posolíme, opepříme, pomoučíme, zprudka opečeme, přidáme na plátky krájený česnek, za chvíli přidáme petržel a zalijeme červeným vínem, necháme povařit Pečeni přendáme do pekáče, zalijeme ... …více»
|