Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Velký roční horoskop na rok 2026 |
![]() |
12. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotlety v alobalu s jablky: Kotlety naklepat, osolit, potřít hořčicí. Takto připravené kotlety položit na připravený alobal potřený máslem.
Na kotlety navršit kopeček postrouhaných jablek smíchaných s pokrájenou šunkou.
Za ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Kotlety se slaninou a zeleninou: Do vymaštěného pekáče vložit naklepané a osolené a opepřené kotlety.
Na ně poklást plátky anglické slaniny, na to šunku, pokrájená rajčata na plátky, a papriku na tenké proužky.
Vše zasypat stro ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Gnocchi s kuřecím masem a šlehačkou: Gnocchi si uvaříme podle návodu na obalu.
Kuřecí maso nakrájíme na kostičky a osmahneme na pánvi s olejem. Maso ochutíme steakovým kořením. Když je maso hotové, přidáme smetanu a opět ochutíme solí ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Hovězí guláš na smetaně a víně: Hovězí kližku očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na jemno. Slaninu nakrájíme na jemné kostičky. Kapie zbavíme jádřinců a omyjeme. Ředkvičky omyjeme a nakrájí ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Zajíc na staročeský způsob: Zajíce očistíme a naporcujeme. Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme ji zesklovatět na másle. Přidáme nakr. cibuli a jakmile začne zlátnout, vložíme na ni opepřené a osolené porce zaječího masa a ze ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Biftek s kukuřicí a slaninou: Plátky svíčkové lehce naklepeme, opepříme a naložíme do druhého dne do marinády. Druhý den naložené bifteky opečeme. Mezitím slijeme kukuřici, osmahneme ji na oleji a ochutíme troškou vegety a sójovou ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2009 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Chutný guláš z králíka: Z očištěné, umyté přední části králíka s částečně odseknutými kostmi si nasekejte kousky (asi 5 kousků na jednu porci). Na tuku do zlata osmahněte nadrobno nakrájenou cibuli, zaprašte mletou paprikou, ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Biftečky plněné nivou a pažitkou: Do svíčkových plátků uděláme ostrým nožem otvory, které vyplníme kouskem nivy a nadrobno nasekanou pažitkou. Osolíme, opepříme, každý obalíme plátkem slaniny, spíchneme párátkem nebo nití a prudce osm ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Biftečky se šunkou a křenem: Maso lehce hřbetem ruky neklepeme, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na oleji. Vyjmeme a ve výpeku opečeme plátky šunky (rozřízneme je napůl). Maso na talíři polijeme zahřátým kečupem, pokl ... …více»
|
![]() |
12. 01. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bifteky s nivou: Plátky masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a necháme alespoň hodinu odležet. Pak je pečeme na oleji se sádlem po každé straně 4-5 minut. Mezitím utřeme nivu s máslem a nesakanou z ... …více»
|