Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 03.07. 2025
Dnes má svátek Radomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Baskické plátky

Baskické plátky
13. 01. 2009 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Baskické plátky: Plátky lehce naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Opečeme je po obou stranách na oleji, přidáme na nudličky nakrájenou papriku a na kousky nasekaný česnek, kečup, máslo a krátce podusíme do ... …více»

Bifteky škrábané

Bifteky škrábané
13. 01. 2009 Hovězí maso +++++_____
Příprava receptu Bifteky škrábané: Maso zbavíme blan a naškrábeme nožem. Všechny zbytky, žilky a šlachy dáme vařit do polévky. Do masa přidáme vodu, strouhanou cibuli, sůl, pepř a maso promícháme. Necháme chvíli stát. Navlhčenýma rukam ... …více»

Vepřové medailonky pod nivou

Vepřové medailonky pod nivou
13. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové medailonky pod nivou: Vepřové maso dobře očistíme, opláchneme a necháme okapat. Nakrájíme medailonky, posypeme je provensálským kořením, pepřem, pokapeme olivovým olejem a necháme uležet. Kastrol s poklicí nahřejeme, vl ... …více»

Špekáčky s nivou a anglickou slaninou

Špekáčky s nivou a anglickou slaninou
13. 01. 2009 Uzeniny ++________
Příprava receptu Špekáčky s nivou a anglickou slaninou: Špekáčky oloupeme a podél je nařízneme, ale nedokrojíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Do rozkrojeného špekáčku vložíme kolečka cibule a plátek nivy. Přitiskneme k sobě a obalíme plátky s ... …více»

Neapolská játra

Neapolská játra
13. 01. 2009 Vnitřnosti +++-______
Příprava receptu Neapolská játra: Nejprve si oloupeme asi 12 stroužků česneku, nakrájíme ho na plátky a orestujeme na pánvi. Na česnek přidáme opláchnutá a na kostičky nakrájená vepřová, hovězí nebo kuřecí játra, zprudka je osmažím ... …více»
 

Obalované karbanátky se zeleninou

Obalované karbanátky se zeleninou
13. 01. 2009 Mleté maso ++++++++++
Příprava receptu Obalované karbanátky se zeleninou: Mleté maso osolíme a podle chuti doplníme kořením na mleté maso. Přidáme oloupanou a na jemné kostičky nakrájenou cibuli, přisypeme i půl balíčku zeleniny. Vše dobře promícháme. Karbanátky obalíme ... …více»

Slavnostní zvěřina

Slavnostní zvěřina
12. 01. 2009 Zvěřina ++++++-___
Příprava receptu Slavnostní zvěřina: Šest plátků z dančí kýty naklepeme a naložíme do 2 dl červeného vína se dvěma lžičkami sójové omáčky, rozmačkanými 4 str. česneku a asi dvěma lžícemi oleje. Necháme odležet 1-2 dny. Pak rozehřejeme pá ... …více»

Divoká kachna plněná jablky

Divoká kachna plněná jablky
12. 01. 2009 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Divoká kachna plněná jablky: Kachnu osolíme a vložíme do ní jablka. Na másle osmahneme dozlatova nakr. cibuli a kořenovou zeleninu s divokým kořením. Na tento základ položíme kachnu prsíčky dolů, podlijeme trochou vody a za občas ... …více»

Králík na provensálský způsob

Králík na provensálský způsob
12. 01. 2009 Králičí maso ++++-_____
Příprava receptu Králík na provensálský způsob: Osolená králičí stehna opečte z obou stran na másle a slanině. Ke konci opékání přidejte česnek nakrájený na plátky. Podlijte vínem, přiveďte k varu a poté všechno přendejte na pekáč. Během pečení pod ... …více»

Zajíc na šípkové omáčce

Zajíc na šípkové omáčce
12. 01. 2009 Zvěřina ++++-_____
Příprava receptu Zajíc na šípkové omáčce: Cibuli a rajčata nakrájejte a na dvou třetinách oleje osmahněte. Zalijte vodou, přidejte koření a citronovou šťávu. Uveďte do varu. Vložte zaječí maso (nejvhodnější jsou hřbet a zadní stehna) prošpiko ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !