Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Velký roční horoskop na rok 2026 |
![]() |
9. 01. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Brokolice s masem: Zbytky masa nakrájíme na kousky a opečeme na oleji. Přidáme povařenou brokolici a zalijeme šlehačkou.
Mícháme do zhoustnutí. Poté přidáme uvařené těstoviny, osolíme, opepříme a na talíři sypeme str ... …více»
|
![]() |
9. 01. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Plněné žampiony s mletým masem: Žampiony vydlabeme a mírně prosolíme. Ze zbylých surovin si uděláme směs (cibulku na jemno, česnek promačkat, vejce, mleté maso, sůl, pepř, majoránka) a naplníme kloboučky žampionů. Poklademe ... ... …více»
|
![]() |
9. 01. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Babiččiny francky: Brambory nakrájíme na kostičky. Totéž provedeme s točeným salámem. Vejce uvaříme natvrdo. Na pekáč nalijeme 2-3 mm oleje a vložíme brambory, salám, majoránku a prolisovaný česnek (množství ... ... …více»
|
![]() |
9. 01. 2009 Těstovinová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Těstoviny s nivou, smetanou a salámem: Uvaříme těstoviny, tak jak je uvedeno na obalu.
Mezitím co se vaří těstoviny, si nastrouháme sýr nivu, nakrájíme salám (šunkový, gothaj, junior), připravíme provensálské koření a bazalku. Salám osm ... …více»
|
![]() |
9. 01. 2009 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Celer se zeleninovou směsí: Plátky celeru posolíme po obou stranách, vložíme do misky, přiklopíme talířem a necháme asi 2 hodiny odležet. Celer změkne a již ho nemusíme předvářet. Mezi dva plátky celeru vložíme plátky salámu, sp ... …více»
|
![]() |
9. 01. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Rychlý lunchmeat: Brambory oloupeme, umyjeme a nakrájíme na plátky do pečící mísy, osolíme, opepříme a proložíme plátky nakrájeného lunchmeatu. Zalijeme šlehačkou a pečeme asi při 18O°C 3O až 4O min do změknutí ... ... …více»
|
![]() |
9. 01. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Musaka po česku: Na pánvičce rozpálíme olej, na kterém osmahneme dozlatova na kostičky nakrájené 2 cibule. Poté přidáme mleté maso (nejlépe část vepřového a část hovězího masa), které při osmahnutí rozetřeme na malé k ... …více»
|
![]() |
9. 01. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Vepřová játra se slaninou: Játra omyjeme, odblaníme a nakrájíme na kostky.
Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky a spolu osmahneme. Přidáme nakrájená játra, ze všech stran je osmahneme, mírně podlijeme vodou a dusíme doměkk ... …více»
|
![]() |
8. 01. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Brambory na šlehačce s kuřecími prsy: Dvěmi lžičkami oleje vymažeme plech a dáme ho do trouby. Následně ji necháme zahřát zhruba 3 minuty při teplotě 225 stupňů. Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Vyjmeme plech a brambory rovnoměrn ... …více»
|
![]() |
8. 01. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Zelné listy s rýžovou nádivkou: Cibuli nakrájíme a osmahneme na sádle. V troše vývaru uvaříme rýži do poloměkka. Pomeleme maso. Z hlávky zelí oddělíme jednotlivé listy, odkrojíme jejich silný okraj a necháme je 3-4 minuty spařit v o ... …více»
|