Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Velký roční horoskop na rok 2026 |
![]() |
6. 01. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Telecí klopsy se smetanovou omáčkou: Housku nakrájíme na kousky a namočíme do mléka. Citron omyjeme horkou vodou. Kůru z něj nastrouháme a pak z něj vymačkáme šťávu. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Filátka omyjeme a nasekáme najemno ... …více»
|
![]() |
6. 01. 2009 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Italské telecí závitky: Cibuli a česnek nakrájíme na kostičky, rajčata také. Plátky masa z jedné strany osolíme, opepříme, položíme na ně z poloviny česnek a cibuli, obložíme parmazánem, svineme, obalíme plátky nářezu a přip ... …více»
|
![]() |
6. 01. 2009 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušené králičí maso s hořčicí: Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké nudličky. Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na kolečka. Pak obojí v hrnci na rozehřátém tuku orestujeme. Po chvilce maso s cibulí podlijeme trochou vody neb ... …více»
|
![]() |
6. 01. 2009 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Telecí roláda plněná žampiony a mletým masem: Telecí maso co nejlépe rozklepeme na rovnoměrný plát, osolíme a opepříme.
Cibuli si oloupeme, na kostičky nasekáme, vmícháme ji do mletého masa spolu se strouhankou, vše spojíme vejci, opepříme a o ... …více»
|
![]() |
6. 01. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Telecí játra na jehle: Telecí játra nakrájíme na menší kostky a stejně nakrájíme i slaninu. Na jehlu napichujeme střídavě játra potřená olejem a slaninu slabě posypanou strouhanou houskou. Opepříme a pečeme na rožni po obou ... …více»
|
![]() |
6. 01. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Míchané maso se zeleninou: Maso - telecí, jehněčí, vepřové - záleží na chuti nebo finančních možnostech - očistíme a nakrájíme na menší kousky. Rozhodně můžeme použít sójové maso, které si předem připravíme podle návodu.
V p ... …více»
|
![]() |
6. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Španělští ptáčci s rýží: Nejdříve si nachystáme plátky masa, naklepeme je z obou stran, opepříme, potřeme hořčicí a položíme čtvrtku vajíčka na každý plátek masa. Potom dáme kousek okurku a čtvrtku párku. Zamotáme, svážeme ni ... …více»
|
![]() |
6. 01. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Kuře paní Vjerky: Kuřecí maso osolíme a dáme do mísy. V míse máme připravený bílý jogurt promíchaný s kari kořením, necháme přes noc v lednici odležet. Plátky prudce osmahneme na oleji, aby se nám maso zatáhlo ... ... …více»
|
![]() |
6. 01. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečená specialitka různých chutí: Nejdříve uvaříme těstoviny v osolené vodě. Scedíme. Můžeme je propláchnout vlažnou vodou. V míse těstoviny promícháme s 1 - 2 lžícemi rostlinného oleje a trochou soli. Necháme vychladnout.
Cibuli n ... …více»
|
![]() |
6. 01. 2009 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Králík samá chuť: V tlakovém hrnci rozehřejeme olej, rozpustíme v něm nadrobno nakrájenou slaninu, přidáme pokrájenou cibuli a lžíci hořčice a opečeme. Na základ vložíme osolené porce králíka, orestujeme, podlijeme vín ... …více»
|