Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Velký roční horoskop na rok 2026Velký roční horoskop na rok 2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.12. 2025
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí klopsy se smetanovou omáčkou

Telecí klopsy se smetanovou omáčkou
6. 01. 2009 Mleté maso ++++______
Příprava receptu Telecí klopsy se smetanovou omáčkou: Housku nakrájíme na kousky a namočíme do mléka. Citron omyjeme horkou vodou. Kůru z něj nastrouháme a pak z něj vymačkáme šťávu. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Filátka omyjeme a nasekáme najemno ... …více»

Italské telecí závitky

Italské telecí závitky
6. 01. 2009 Telecí maso +++++++++_
Příprava receptu Italské telecí závitky: Cibuli a česnek nakrájíme na kostičky, rajčata také. Plátky masa z jedné strany osolíme, opepříme, položíme na ně z poloviny česnek a cibuli, obložíme parmazánem, svineme, obalíme plátky nářezu a přip ... …více»

Dušené králičí maso s hořčicí

Dušené králičí maso s hořčicí
6. 01. 2009 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušené králičí maso s hořčicí: Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké nudličky. Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na kolečka. Pak obojí v hrnci na rozehřátém tuku orestujeme. Po chvilce maso s cibulí podlijeme trochou vody neb ... …více»

Telecí roláda plněná žampiony a mletým masem

Telecí roláda plněná žampiony a mletým masem
6. 01. 2009 Telecí maso ++++++++__
Příprava receptu Telecí roláda plněná žampiony a mletým masem: Telecí maso co nejlépe rozklepeme na rovnoměrný plát, osolíme a opepříme. Cibuli si oloupeme, na kostičky nasekáme, vmícháme ji do mletého masa spolu se strouhankou, vše spojíme vejci, opepříme a o ... …více»

Telecí játra na jehle

Telecí játra na jehle
6. 01. 2009 Vnitřnosti ++++++____
Příprava receptu Telecí játra na jehle: Telecí játra nakrájíme na menší kostky a stejně nakrájíme i slaninu. Na jehlu napichujeme střídavě játra potřená olejem a slaninu slabě posypanou strouhanou houskou. Opepříme a pečeme na rožni po obou ... …více»
 

Míchané maso se zeleninou

Míchané maso se zeleninou
6. 01. 2009 Mleté maso +_________
Příprava receptu Míchané maso se zeleninou: Maso - telecí, jehněčí, vepřové - záleží na chuti nebo finančních možnostech - očistíme a nakrájíme na menší kousky. Rozhodně můžeme použít sójové maso, které si předem připravíme podle návodu. V p ... …více»

Španělští ptáčci s rýží

Španělští ptáčci s rýží
6. 01. 2009 Vepřové maso ++++++++__
Příprava receptu Španělští ptáčci s rýží: Nejdříve si nachystáme plátky masa, naklepeme je z obou stran, opepříme, potřeme hořčicí a položíme čtvrtku vajíčka na každý plátek masa. Potom dáme kousek okurku a čtvrtku párku. Zamotáme, svážeme ni ... …více»

Kuře paní Vjerky

Kuře paní Vjerky
6. 01. 2009 Drůbeží maso +_________
Příprava receptu Kuře paní Vjerky: Kuřecí maso osolíme a dáme do mísy. V míse máme připravený bílý jogurt promíchaný s kari kořením, necháme přes noc v lednici odležet. Plátky prudce osmahneme na oleji, aby se nám maso zatáhlo ... ... …více»

Zapečená specialitka různých chutí

Zapečená specialitka různých chutí
6. 01. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečená specialitka různých chutí: Nejdříve uvaříme těstoviny v osolené vodě. Scedíme. Můžeme je propláchnout vlažnou vodou. V míse těstoviny promícháme s 1 - 2 lžícemi rostlinného oleje a trochou soli. Necháme vychladnout. Cibuli n ... …více»

Králík samá chuť

Králík samá chuť
6. 01. 2009 Králičí maso ++++______
Příprava receptu Králík samá chuť: V tlakovém hrnci rozehřejeme olej, rozpustíme v něm nadrobno nakrájenou slaninu, přidáme pokrájenou cibuli a lžíci hořčice a opečeme. Na základ vložíme osolené porce králíka, orestujeme, podlijeme vín ... …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !