![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 04. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Husa s broskvemi: Husu osolíme, posypeme kmínem, podlijeme vodou, přiklopíme pokličkou a za občasného podlévání vodou a přelévání vypečenou šťávou dusíme ve vyhřáté troubě asi 1 hodinu. Je-li husa tučnější, sbíráme běh ... …více»
|
![]() |
10. 04. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Husa na hříbkách: Sádlo z husy nakrájíme na kostičky a roztavíme. Osmahneme na něm nakrájenou cibuli a vložíme na ni osolené porce husy, které jsme posypali pepřem, kmínem a potřeli prolisovaným česnekem. Rychle opečem ... …více»
|
![]() |
10. 04. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Ohnivý kohout: Kohouta naporcujeme a uvaříme ho v osolené vodě téměř doměkka. Poté porce kohouta zprudka opečeme na roztavené slanině, kterou jsme pokrájeli na malé kostičky. Maso osolíme, opepříme, přidáme nakrájen ... …více»
|
![]() |
10. 04. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuře v nedbalkách: Kuře rozdělíme na 4 porce, osolíme a opečeme na rozehřátém másle. Přidáme koření a za občasného podlévání vodou a přeléváním vypečenou šťávou upečeme dozlatova. Na každou porci pak přitiskneme polovin ... …více»
|
![]() |
10. 04. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Indiánská křidýlka: Koření Tandoori masala smíchame se strouhankou, přidame hořčičné semínko a trochu oleje, aby se směs spojila. V připravené směsi obalujeme křídla a necháme aspoň 2 hodiny uležet. Potom dáme křídla na ... …více»
|
![]() |
10. 04. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře na kari a brandy: Porce kuřete osolíme, poprášíme kari a dobře vetřeme do kůže. Vložíme je na dvě lžíce oleje, podlijeme trochou vody a dusíme. Při obracení pokapeme maso brandy. Přidáme oloupané a drobně nakrájené raj ... …více»
|
![]() |
10. 04. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pastevecká kuřecí roláda : Sýr utřeme spolu se smetanou, nasekanými bylinkami, citronovou šťávou a ochutíme solí a pepřem. Prsíčka naklepeme. Alobal namastíme máslem, položíme na něj rozválený plátek masa, potřeme připravenou . ... …více»
|
![]() |
10. 04. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí prsa s medovou majonézou: Žloutky šleháme s medem a přilijeme olej, poté vmícháme citrónovou šťávu a hořčici. Kuřecí prsíčka naložíme do koření s olejem. (minimálně na hodinu). Cibuli nakrájíme najemno ... ... …více»
|
![]() |
10. 04. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře s nivou a brambory: Kuře omyjeme, naporcujeme a osolíme. Brambory oloupeme a nakrájíme na čtvrtky, vyložíme do pekáče vymazaného olejem a posolíme. Na brambory naskládáme ze všech stran kuře, které posypeme kari koření ... …více»
|
![]() |
10. 04. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pražský kuřecí řízek: Omyté, osušené řízky naklepeme osolíme.
Do hlubokého talíře si připravíme těstíčko z mouky, vejce, mléka, prolisovaného česneku.
Řízky namočíme do těstíčka, pozvolna smažíme v rozpáleném oleji do zl ... …více»
|