![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4. 04. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí prsa dušená na slanině se žampiony: Krůtí prsa naklepeme, osolíme a opepříme. Vložíme je na nakrájenou a rozškvařenou slaninu orestovat. Pak je vyjmeme,ke slanině přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibulku, osmažíme jí, pak teprve . ... …více»
|
![]() |
4. 04. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené tvarůžky : Do vymazané zapékací mísy poskládáme oloupané a na plátky nakrájené brambory. Osolíme a opepříme. Na ně dáme kuř. řízky a tvarůžky. Opět brambory. Celé to zalijeme šlehačkou a zapečeme. ... ... …více»
|
![]() |
4. 04. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí stehna na houbách: Na rozpáleném oleji osmažíme cibulku do zlatova. Přidáme osolená, opepřená stehna. Podlejeme vodou posypeme grilovacím kořením a dusíme doměkka. Přidáme houby, chvílku povaříme, zaprášíme moukou a z . ... …více»
|
![]() |
4. 04. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí pórková směs: Drobně pokrájenou cibuli osmahneme na oleji do sklovata a přidáme na kostičky nakrájené maso. Osmahneme ze všech stran, osolíme, opepříme, zalijeleme vodou a dusíme. Když je maso měkké přidáme sladkou ... …více»
|
![]() |
4. 04. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí prsíčka : Prsíčka naklepeme, osolíme a opečeme na rozpáleném oleji z obou stran. Dáme ke straně pánve, výpek zaprášíme hladkou moukou, krátce osmažíme, zastříkneme vodou, podusíme, plátky každé porce dáme k s . ... …více»
|
![]() |
4. 04. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachna na zázvoru, červené zelí s jeřabinami a knedlíkem: Očištěnou kachnu dobře prosolíme, zevnitř vytřeme zázvorem a vložíme jedno jablko. Pokmínujeme. Takto připravenou kachnu dáme na 2,5 hodiny péct a stále podléváme. V závěru pečení kachnu několikráte p ... …více»
|
![]() |
4. 04. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachní roláda s mandlovou nádivkou: Pro vykostění používáme buď čerstvou, nebo rozmrzlou kachnu. Nejlepší je kachnu i ostatní drůbež, kterou chceme odkostit, podél hřbetní kosti naříznout a opatrně, ostrým špičatým nožem maso oddělovat ... …více»
|
![]() |
4. 04. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí prsíčka pečená na jehle spolu s anglickou slaninou a s čerstvě grilovanou zeleninou podávaná na horké pánvi: Kuřecí prsa předem naložíme do soli, provensálského koření, pepře, steakového koření, omáčky bulls eye, Solamylu a olivového oleje.
Jednotlivé kousky masa (2 - 3 na porci) zabalíme do anglické slan ... …více»
|
![]() |
4. 04. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené brambory s čínskou zeleninou a zakysaným krémem: Brambory oškrabeme a nakrájíma na kolečka. Maso nakrájíme na malé plátky. Cibuli na kolečka. Zapékací mísu vymažeme máslem, poklademe vrstvou brambor, osolíme, poklademe kolečka cibule, na to klademe ... …více»
|
![]() |
4. 04. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brokolice s kuřecími srdíčky: Cibuli nakrájíme a osmažíme na oleji do sklovata a přidáme očištěná kuřecí srdce. Necháme osmažit, přidáme nakrájená rajčata i s částí štávy z konzervy a zalijeme vývarem. Dusíme cca 10 min. a přidáme ... …více»
|