![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
21. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře na koriandru a limetkách: 1. Nasekejte najemno stroužky česneku a koriandr a pak míchejte s drceným černým pepřem, hnědým cukrem, limetkovou šťávou, sojovou omáčkou, thaiskou rybí omáčkou (k dostání např. v hypermarketech Tesc ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuře na česneku a pivu: Kuře omyjeme a vysušíme. Okořeníme solí, pepřem a paprikou (zvenku i zevnitř). Kuře krátce ze všech stran opečeme v troše oleje. Dno pekáče vyložíme celými stroužky česneku a nakrájenou cibulkou. Navr ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krůtí frikasé s hráškem: 1. Nasekané polévkové bylinky vložíme spolu s cibulí a očištěným krůtím masem do hrnce. Přidáme bobkový list, hřebíček, přilijeme bílé víno a takové množství vody, aby vše bylo ponořené. Přivedeme k v ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné kuře Rio Grande : Nejdřív si připravíme nádivku. Tři dny staré rohlíky nakrájíme na kostičky, šunku na malé kousky a posekáme kopr. Přidáme rozpuštěné máslo, nasekáné spařené mandle, citronovou šťávu, žloutky ... ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Borůvkové kuře: Kuře zevnitř a zvenku pořádně potřeme omytými rozmačknými borůvkami nebo okapaným kompotem a necháme ho alespoň 10 hodin odležet. Potom ho mírně osolíme a pokapeme rozškvařenou slaninou. ... ... ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čína se špagetami: Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky a marinujeme asi 2 hodiny v marinádě ze sojové omáčky a oleje. Maso i s marinádou vysypeme na rozpálenou pánev s olivovým olejem. Osmahneme, přidáme na plátky pokráje ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapustové karbenátky nedietní: Brojlera stáhnu z kůže, tu nakrájím na kostičky a vyškvařím, na tomto osmažím do zlatova nadrobno nakrájenou velkou cibuli, maso z prsíček a vykostěných stehen rozkutruji nebo umelu, kapustu nakrájím ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krůtí ptáčková: Krůtí rolku rozkrájet na kousky cca 3 cm, smíchat s hořčicí a kořením. Nechat proležet. Osmažit zprudka na pánvi. Cibuli nakrájet, osmažit dohněda na oleji. Přidat osmažené maso. Podlít vodou, přidat ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Citrónové kuře s tymiánem: Tymián nasekáme nadrobno, kůru nastrouháme, pepř nameleme. Přidáme sůl a smícháme v malé misce.
Přidáme rozměklé máslo a důkladně smícháme.
Tímto ochuceným máslem potřeme všechny části kuřete, přípa ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sladkokyselé kuře z Digby: Kousky kuřete promícháme se všemi uvedenými surovinami a dáme uležet několik hodin. Pečeme při 180 - 200°C po dobu asi 1 hodiny. Během pečení poléváme vypečenou šťávou. Opravdu výborné jídlo a je u ná ... …více»
|