![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapsy z kuřete plněné meruňkami: V bílém víně marinujeme meruňky (asi 1 hodinu). Kuřecí prsa prořízneme tak, aby nám vznikla kapsa. Do ní vložíme meruňky a tavený sýr. Uzavřeme a spíchneme párátkem. Kapsy osolíme. V pánvi rozehřejeme ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Indonéská specialita se skleněnými nudlemi: Skleněné nudle necháme po dobu 5 minut změknout v horké vodě. Do hrnce dáme vodu, špetku soli, přivedeme k varu a změklé nudle dalších 8 minut vaříme. Uvařené nudle scedíme a přelijeme studenou vodou. ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hradní paní: Z mléka, vejce a mouky připravíme těstíčko jako na palačinky. Kuřecí řízky naklepeme, osolíme, na jednu polovinu masa dáme šunku a sýr, druhou polovinou překryjeme, obalíme v těstíčku a smažíme dozlat ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fousaté nohy z Nového Zélandu: V misce smícháme med a sójovou omáčku. Lupínky a semínka rozdrtíme na jemno. (nejlépe rukama v pevnějším igelitovém sáčku). Kuřecí stehýnka obalíme v medové směsi a pak po jednom vložíme do sáčku s lu ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kučecí kousky s ovocem a banánovou omáčkou: Oba ovocné kompoty necháme okapat a odložíme stranou. Kuřecí maso nakrájíme na kostky, osolíme a opečeme na rozpáleném oleji.
Příprava omáčky: Banán oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Rozehřejeme ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gastonovy milenecké šlápoty: Kuřecí maso jemně naklepejte, osolte, opepřete a přidejte koření na kuřecí maso.
Na plátek masa položte plátek anglické slaniny, šunky a sýra. Vše zamotejte a obalte v trojobalu. Ve fritovacím hrnci ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapucínské kotlety: Kotlety naklepeme, na okrajích a u kostí nařízneme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a na tuku opečeme z obou stran. Pak podléváme vínem a dusíme doměkka. Během dušení občas kotlety obrátíme. Když ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drůbeží směs pikant: V rozpáleném tuku orestujeme drůbeží prsíčka, přidáme játra a ještě krátce opečeme. Pak přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, žampióny, lečo, kečup a zalijeme trochou červeného vína. Dusíme asi 10 minut ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Broskve na kuřecích prsíčkách: Z masa si připravíme 4 plátky, naklepeme, osolíme, okořeníme vegetou. Na rozpáleném oleji plátky zprudka po obou stranách opečeme dočervena. Broskve z kompotu dáme okapat, položíme je na opečené maso ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory s kuřecím masem na kari a šlehačce: Pekáč jemně pomažeme olejem a klademe brambory nakrájené na tenčí kolečka, jakmile položíme první vrstvu, tak posypeme solí, kari kořením a kmínem a takhle stejně uděláme asi 3 řady - můžeme i 4 a nak ... …více»
|