![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kohout labužník: Kohouta rozdělíme na 4 porce, osolíme, opepříme, potřeme olejem smíchaným s citrónovou šťávou, nasekanou celerovou natí a jemně nasekanou cibulkou. Takto upraveného kohouta necháme hodinu uležet v chl ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůta na dvou šťávách: Očištěnou krůtu naporcujeme. V malém množství vody důkladně rozmícháme šafrán a trochu soli a směsí potřeme krůtí porce. Vložíme je do kastrolu a přidáme 30 g másla, 30 g oleje, nakrájené cibule, utře ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Halloweenský krocan: Tuk a játra z krocana jemně usekáme. Kaštany z jedné strany nakrojíme a vaříme ve vodě, až se dají snadno sloupat. Po oloupání je uvaříme ve vývaru z masa doměkka. Prolisujeme je a smícháme s tukem a ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Husa s jablky: Očištěnou, omytou husu zvenčí i zevnitř osolíme a okořeníme mletým pepřem. Potom ji dáme do pekáče, ve kterém je centimetrová vrstva vody, pekáč přikryjeme a vložíme do studené trouby, kterou vyhřejem ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Divoká kachna v rybízové omáčce: Kachnu rozporcujeme na 8 dílů. Na másle osmahneme nakrájenou cibuli, kořeněnou zeleninu a cukr dozlatova. Přidáme maso, koření, kečup, osolíme a mírně podlijeme vínem a šťávou z rybízového kompotu. Za ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Divoká kachna plněná husími játry: Kachnu protáhneme silnějšími proužky nakrájených jater (asi třetinou z množství), osolíme, obalíme slaninou a převážeme provázkem. Zbytek slaniny pokrájíme spolu s cibulí a dáme do pekáče. Přidáme kac ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krocaní ragú: Maso nakrájíme na nudličky, osmahneme na másle, osolíme, přimícháme nadrobno nakrájené žampiony a dusíme. Podlejeme vývarem, přidáme na tenká kolečka nakrájenou klobásu a pórek. Vše ještě podusíme. Př ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře a la calvados: Očištěné kuře upečeme na másle a rozdělíme na čtvrtky. Polijeme sklenkou Calvadosu a zapálíme. Jablka rozpůlíme, vyjmeme jádřince a upečeme je na 1 lžíci másla, tak aby zůstala v celku. Omáčka: 4 lžíc ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře na chilli a bazalce: Ze stehýnek můžete odstranit kůži, ale nemusíte. Do každého stehýnka udělejte nožem tři zářezy. Potřete stehýnka sójovou omáčkou. V předehřátém woku rozehřejte olej a 20 minut za častého obracení smaž ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí stehýnka s rajčaty a fetou: Stehýnka omyjeme, osolíme a opepříme. Do kůže uděláme na několika místech zářez, do kterého zastrčíme snítku tymiánu a čtvereček sýra Feta. Položíme na dno zapékací mísy, obložíme omytými a na čtvrtky ... …více»
|