![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Partyzánské kuře: Rozkrájejte kuřecí stehna na drobné kousky. Oloupejte cibuli a nakrájejte ji na plátky. Rozpůlte papriky, odstraňte z nich semínka a nakrájejte je na malé kousky tvaru kosočtverce. V mělké pánvi zahře ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brněnská husa: Porce husy osolíme, potřeme prolisovaným česnekem, okořeníme pepřem a zázvorem. Sádlo z husy nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a osmahneme na něm cibulku. Přidáme porce husy, opečeme, podlijeme vodou ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Husí perkelt: Vykostěné maso nakrájíme na malé kousky, drůbky rovněž rozkrájíme. Osolíme a prudce opečeme na husím sádle. Potom při mírnějším plameni shrneme maso na jednu stranu pánve, na volné místo nasypeme jemn ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Husí prsa se zeleninou: Očištěnou zeleninu a cibuli nastrouháme nahrubo na struhadle. Husí prsa rozdělíme na 8 kousků a opečeme prudce na husím sádle, podlijeme vínem s vodou, přidáme strouhanou zeleninu s cibulí, tymián i s ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Husí stehna na hříbkách: Zadní polovinu husy rozdělíme na dva díly, osolíme, opepříme, okmínujeme a potřeme prolisovaným česnekem. Vložíme do pekáčku, kde jsme rozškvařili husí sádlo a osmahli cibulku. Při pečení podléváme hu ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Huťka: Naporcovanou slepici osolíme, opepříme a opečeme na másle. Přidáme drobně nakrájenou cibulku, zalijeme vývarem a dusíme pod pokličkou. Měkkou slepici vyjmeme, šťávu zahustíme, zalijeme smetanou, přidá ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachna na boloňský způsob: Vykuchanou, očištěnou a omytou kachnu necháme okapat a mezitím si připravíme nádivku. Utřeme kachní játka, přidáme rozsekanou cibuli, utřený česnek, špetku tymiánu, rozmarýnu a střídku žemle pokropeno ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachna nadivoko: Očištěnou kachnu potřeme solí a pepřem, vložíme do pekáče, obložíme nahrubo nastrounanou kořenovou zeleninou, nastrouhanou cibulí, podlijeme trochu bílým octem a dusíme pod poklicí v troubě doměkka. K ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachna na víně s medem: Očištěnou kachnu osolíme, podlijeme vývarem a pečeme v pekáči asi hodinu. Přidáme sójovou omáčku, dezertní víno a mletý zázvor. Přikryjeme poklicí, pepčeme a stále podléváme. Když je kachna skoro měkk ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachna s nudlemi: Kachnu vykucháme, očistíme a omyjeme, osolíme, opepříme, opečeme ze všech stran na vnitřním kachním sádle a odstavíme. Na pekáči zahřejeme máslo, zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme oloupana a nakrájen ... …více»
|