![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Ražniči na plechu: Kuřecí řízky a játra nakrájíme na větší kostky, klobásu na kolečka, anglickou na kostičky, párky nakrájíme na menší kousky a kraje nakrojíme jako když opékáme buřty, krásně se rozevřou a na talíři to ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Alsaské sýrové závitky : Řízky omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a potřeme je hořčicí. Žampióny otřeme navlhčenou utěrkou, nakrájíme na kostičky, pokapeme citrónovou šťávou a smícháme se sýrem. Řízky touto směsí obložíme, z ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí řízky v solamylu: Kuřecí prsíčka omyjeme a naklepeme. Připravíme si zatím marinádu. Rozmícháme vejce, do nich přidáme nastrouhaný česnek chilli a sůl, pořádně rozmícháme. Řízky obalujeme v marinádě a pak v ... ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí amor: Krůtí prsa vykostíme, z masa nakrájíme větší plátky, naklepeme je, osolíme a opepříme. Na jednu polovinu plátků navršíme směs z hrubě nastrouhaného celeru, který jsme udusili na másle a promíchali s k ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Prsa z divoké kachny na broskvích: Maso vykostíme a zbavíme kůže. Na povrchu ho několikrát zlehka nařízneme, osolíme, opepříme. Prsa na rozehřátém oleji a másle opečeme, trochu podlijeme víne a za občasného podlévání dusíme téměř doměk ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bretaňské kuře: Kuře omyjeme a osušíme. Pak jej uvnitř i zevně osolíme. Jedno z jablek oloupeme, rozčtvrtíme, vyřízneme jádřinec, dužninu nadrobno nakrájíme a spolu se 4 lístky bazalky naplníme do kuřete. Otvor zašij ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Císařské řízky se zázvorem: Kuřecí stehna a prsa opatrně vykostíme a mírně naklepeme. Česnek utřeme s kořením a solí v pastu a potřeme řízky po obou stranách. Přes noc si je uložíme do chladničky. Druhý den ušleháme vejce, protá ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené kuře v pikantní omáčce: Kuřátko rozdělte na 8 kusů. Jednotlivé části položte vedle sebe do hluboké pánve, duste s vývarem. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte na kostky. Přidejte společně s kořením, petrželkou, bobkovým l ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Burgundská kachna: Kachnu osolíme, opepříme, uvnitř posypeme sušenou mateřídouškou a prudce opečeme na slanině nakrájené na kostky. Mírně podlijeme a za občasného přelévání vypečenou šťávou dopékáme v troubě. Nakonec př ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Středomořská kachna: Kachnu vykucháme, očistíme a omyjeme a rozdělíme na porce, které osolíme, opepříme, opečeme na rozhřátém oleji ze všech stran a vložíme do pekáče. Na oleji, ve kterém jsme opekli kachnu, zpěníme drobn ... …více»
|