![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
18. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře pro labužníky: Klobásu umeleme a smícháme se zelím, které jsme dle potřeby propláchly a pokrájeli. Směsí naplníme kuře a otvor zašijeme. Osolíme, posypeme grilovacím kořením a dáme péci na kousek másla. Podáváme s b ... …více»
|
![]() |
18. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřátko na mandlích: Čtvrtky kuřete posolíme a opečeme na směsi oleje a másla. V troše másla osmahneme rozpůlené mandle. Upečené kuře klademe na nahřáté talíře, posypeme mandlemi a ozdobíme petrželí. ... ... …více»
|
![]() |
18. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře podle labužníka: Kuře rozdělíme na 8 dílů, omyjeme a osušíme. Potřeme solí a pepřem. Vytvoříme si marinádu. Tak, že smícháme sójovou omáčku, kečup, citronovou šťávu, tymián, 2 lžíce oleje a masový vývar.
Jednotliv ... …více»
|
![]() |
18. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bavorské papriky: Kuře s očištěnou zeleninou, solí, kořením, zalijeme vodou a necháme asi 2 hodiny vařit. Vývar přecedíme a postavíme přes noc do lednice. Vývar zbavíme tuku, jestli celý neželíroval, necháme vyvařit j ... …více»
|
![]() |
17. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Miláčkovy brambůrky: Do papiňáku dáme vařit brambory ve slupce do změknutí.
Mezitím si zpěníme cibulku, přidáme maso a restujeme. Pak přidáme na kousky nakrájený česnek, pár kuliček hrášku, osolíme, opepříme (někdy přidá ... …více»
|
![]() |
17. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí stehna na másle s mandlemi: Krůtí stehna osolíme a dáme na máslo opéci. Pak podlijeme drůbežím vývarem a asi 30 minut stehna dusíme pod pokličkou. Následně pečeme odkryté ve vyhřáté troubě. Během pečení maso obrátíme, aby se ste ... …více»
|
![]() |
17. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Letní dech: Kuřecí vykoštěné maso nakrájené na nudličky lehce podusíme v soli a pepři do měkka a necháme vychladnout.
Do mísy si nakrouháme čínské zelí, přidáme papriku nebo kapii, podle chuti přidáme hořčici. ... …více»
|
![]() |
17. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Čínské fondue se švestkovou omáčkou: Oloupeme a nadrobno nasekáme česnek. Spolu se zázvorem ho orestujeme na oleji. Přidáme švestkovou i sójovou omáčku, sherry, med, ocet a 125 ml vývaru z MAGGI Zlatého slepičího bujónu. Omáčku asi 5 min ... …více»
|
![]() |
17. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené těstoviny s kuřecím masem a brokolicí : Těstoviny uvaříme v osolené vodě (mohou být tvrdší), růžičky brokolice také necháme přejít varem v bujonu. Cibuli a česnek zpěníme na oleji, přidáme na kostičky nakrájená kuřecí prsa, a až se orestují ... …více»
|
![]() |
17. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny Tartare : Ve slané vodě uvaříme těstoviny. Propláchnuté smícháme s masovou směsí. Na olivovém oleji orestujeme kuřecí maso, přidáme na širší proužky nakrájený pórek, osolíme a zakápneme sojovou omáčkou. Tartare ... …více»
|