![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Thajské kuře: Vykostěné kuře nakrájíme na kousky, zalijeme 1 dcl sojové omáčky, přidáme 30 g máčeného solamylu, 10 g drobounce sekaného česneku, 1 dcl bílého vína a 5 g bílého pepře. Vše řádně promícháme a necháme ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Podkarpatská slepice: Na sádle zrůžovíme na drobno nakrájenou cibuli, vložíme porce slepice a osmažíme. Poté přidáme trochu vody, pepř, kmín a utřený nebo vymačkaný česnek, posolíme a dusíme pod pokličkou. V polovině dušen ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Csirke: Kuře rozdělíme na osm částí, posolíme a odložíme na hodinu. Nasekanou na drobno cibuli osmažíme do růžova na rozpáleném tuku, vložíme kuře, osmahneme, podlijeme, vsypeme papriku a dusíme na malém plam ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plzeňské pivovarské kuře: Kuře rozdělíme na porce, osolíme a opepříme. Pokrájenou cibuli smažíme na másle, přidáme kuře a osmažíme. Poté dolijeme trochu vody, dusíme kuře doměkka a poté vyndáme. Omáčku zahustíme houskou, kter ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachna s kompotovanými višněmi: Čistou osušenou kachnu potíráme solí, osmahneme na sádle ze všech stran, pokropíme vodou a vložíme do rozpálené trouby. Pečeme doměkka občas kropíce vodou. V hrnci zarůžovíme cukr, sundáme z ohně a r ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Špagety s bazalkovým pestem, kuřecími prsíčky a ančovičkami: Nakrájejte kuřecí prsíčka na kostičky a lehce osolte.
Orestujte masíčko spolu s ančovičkami na pánvi v trošce oleje, přidejte pesto a promíchejte.
Mezitím uvařte špagety v dostatečném množství osole ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Guláš z kuřecích stehen s hráškem: Slaninu rozškvaříme s olejem a napěníme na ní nakrájenou cibuli. Pak vložíme pokrájená a vykostěná kuřecí stehna, osolíme, osmahneme, přidáme papriku, podlijeme a dusíme. Šťávu necháme vysmahnout, ... ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená perlička: Na pánvi opečeme perličku na každé straně přibližně šest minut, kůžička by měla být mírně připálená, aby maso mělo lepší chuť. Smícháme hořčici, citrónovou šťávu a kůru a podle chuti osolíme a opepřím ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Holub na smetaně: Holuba protkneme slaninou, osolíme a dáme dusit na másle. Ke konci dušení poléváme kyselou smetanou. Omáčku pak lehce zahustíme moukou a přikapeme citr. šťávu. ... ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zadělávané husí žaludky: Očištěné žaludky dáme vařit do slané vody s kořenovou zeleninou. Vaříme asi 1/2 hod. Uděláme máslovou jíšku, přecedíme a přidáme květ. Zjemníme žloutky šlehanými ve vodě, které budeme přidávat jen opa ... …více»
|