Použité suroviny receptu Bramborák plněný kuřecím masem:
1 konzerva žampiónů
| 1/2 kg kuřecího masa
| 1 cibule
| koření dle chuti
| 100 g eidamu
| worchestr
| sojová omáčka
| zelenina
Postup přípravy receptu Bramborák plněný kuřecím masem:
Cibulku nakrájíme na vetší kusy a osmahneme na oleji do růžova, přidáme rozkrájené maso, dáme žampiony, koření a vše podusíme případně můžeme zaprášit moukou. Ochutíme sojovkou a worcestrem. Hotovou směs dáme na bramborák posypeme sýrem a přehneme. Podáváme se zeleninovou oblohou.
Bramboráky u nás jsou oblíbené, jednou je udělám s bramborovou polévkou a pak zase jako malé bramboráčky v lívanečníku k biftečkům a zelenině. tento recept mne zaujal a určitě vyzkouším jako další naši oblíbenou bramborákovou kombinaci, díky za tip...