Vložil: | MartinaT |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 80 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Dušené kuře s cibulí a klobásou v tlakovém hrnci :
1 kuře
| sůl
| sladká paprika
| hl. mouka
| 80 g sádla
| 1 větší cibule
| 150 g čabajské klobásy
| 2 dl vody
Postup přípravy receptu Dušené kuře s cibulí a klobásou v tlakovém hrnci :
Kuře rozdělíme na 4 porce. Osolíme a obalíme v paprice a mouce. Takto upravené osmažíme přímo v hrnci na rozehřátém tuku. Zalijeme teplou vodou, aby bylo maso jen částečně potopené a kuře doplníme oloupanou na plátky nakrájenou cibulí a klobásou. Hrnec uzavřeme a maso upravujeme asi 20 minut na mírném ohni. Pak hrnec buď ochladíme, nebo z něj vypustíme páru. Zkusíme, zda je maso měkké a podáváme s brambory.
Fotky receptu Dušené kuře s cibulí a klobásou v tlakovém hrnci :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!