Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 02.04. 2025
Dnes má svátek Erika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí guláš nadivoko

fotka Kuřecí guláš nadivoko
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kuřecí guláš nadivoko:

1 kuře  | 2 lžíce másla  | 1 velká cibule  | 1 stoužek česneku  | 2 mrkve  | 1 petržel  | 1/2 celeru  | 5 kuliček pepře  | 3 kuličky nového koření  | 3 hřebíčky  | 2 bobkové listy  | špetka tymiánu  | 1 hrnek smetany  |  citronová št´áva podle chuti  |  sůl podle chuti  |  vývar dle potřeby

Postup přípravy receptu Kuřecí guláš nadivoko:

Kuře omyjeme, vykostíme a nakrájíme na malé kousky. Na másle zpěníme oloupanou nakrájenou cibuli a česnek, přidáme osolené maso a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, na tuk vložíme omytou nakrájenou kořenovou zeleninu a koření, zalijeme vývarem a dusíme, až je zelenina měkká. Šťávu se zeleninou propasírujeme nebo rozmixujeme, nalijeme na měkké maso, zalijeme smetanou, povaříme a podle chuti zakapeme citronovou šťávou. Podáváme s noky nebo houskovým knedlíkem.


Fotky receptu Kuřecí guláš nadivoko:

Kuřecí guláš nadivoko
Fotky vložil: Marci7 
Hodnocení receptu Kuřecí guláš nadivoko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !