4 kuřecí prsíčka
| tymián, drcený česnek, sůl a pepř na dochucení
| olivový olej na potření
| Na bylinkové máslo
| 200 g změklého másla
| 2 lžíce jemně sekaného tymiánu
| 1 lžička drceného bílého pepře
| 1/2 lžičky soli
| lístky zeleného salátu
| divoká rýže k podávání
Postup přípravy receptu Kuřecí steak:
1. Na bylinkové máslo prohněťte uvedené suroviny v misce. Na fólii směs vytvarujte jako váleček, zabalte a uložte do chladničky.
2. Steaky naklepejte, posypte pepřem i většinou tymiánu a potřete drceným česnekem promíchaným s olejem. Na pánvi zprudka osmahněte dozlatova, z každé strany asi čtyři minuty. Vyjměte a nechte chvíli odpočívat. Před podáváním lehce osolte a posypte tymiánem.
3. Steaky podávejte na lístcích zeleného salátu. Na masa položte kolečko bylinkového másla na ochucení.