![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4. 08. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí dušené na celeru: Maso očistíme, odblaníme a nakrájíme na kousky (jako na guláš). V kastrole zpěníme slaninu, přidáme nakrájené cibule a necháme opéct (ne moc do tmava). Přidáme maso, orestujeme, přidáme koření a na . ... …více»
|
![]() |
4. 08. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Frankfurtské hovězí plátky se smetanou: Na rozehřátém tuku osmažíme dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli a přendáme do papiňáku. Na tuku od cibule krátce z obou stran opečeme z obou stran naklepané, osolené a opepřené plátky (dobu opečení ... …více»
|
![]() |
4. 08. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené hovězí s bramborami: 1. Maso omyjeme, osušíme a nakrájime na kousky jako na guláš. Kousky opečeme na rozehřátém tuku. Osolíme a opepříme.
2. Oloupeme cibuli, nakrájíme ji na kolečka a krátce podusíme spolu s masem.
3. ... …více»
|
![]() |
4. 08. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené hovězí s chutí srnčího na houbové směsi: Nejprve si uděláme lák.
Do zeleninového vývaru nalijeme víno, přidáme mleté houby a směs pepřů (já je podrtím v hmoždířku). Necháme přejít varem.
Maso očistíme, prošpikujeme slaninou, vemneme do něj ... …více»
|
![]() |
4. 08. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slovácká svatební svíčková: Maso opláchneme, osušíme, osolíme, potřeme hořčicí a dáme do kamenného hrnce. Druhý den svaříme vodu s polovinou dávky cibule nakrájené na kolečka, kořením a 2-3 plátky citronu a octem. Necháme vychla ... …více»
|
![]() |
4. 08. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky se zeleninou na víně: Osolené roštěnky nejprve prudce opečeme na polovině másla a pak zalité vínem dusíme doměkka asi 2 hodiny. Mezitím nakrájíme zeleninu na nudličky a dusíme na druhé polovině másla, na mírném ohni doměkk ... …více»
|
![]() |
4. 08. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Růžičková kapusta s hovězím masem: 1. Jednu cibuli oloupeme a protkneme bobkovým listem a hřebíčky. Pórek, celer a mrkev omyjeme, očistíme, oloupeme a nakrájíme.
2. Masa omyjeme a spolu se zeleninou a protýkanou cibulí vložíme do hrn ... …více»
|
![]() |
4. 08. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Staročeský hovězí jazyk po královsku: Jazyk uvaříme s kořenovou zeleninou, medem, solí, kořením doměkka v menším množství vody (jen aby byl jazyk ponořen). Pak jej vyjmeme a ve vývaru rozvaříme housku, vše propasírujeme přes síto, přidáme ... …více»
|
![]() |
4. 08. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěná na feferonkách: Na grilu opečeme feferonky. Pak z nich vyjmeme zrníčka a slupku nakrájíme na proužky. Maso nakrájíme na tenké proužky a zprudka opékáme 1-2 minuty na rozehřátém oleji.
Pak zmírníme plamen, přidáme p ... …více»
|
![]() |
4. 08. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky v bramboráku: 1. Brambory oloupeme, nastrouháme jako na bramborák a rukama dobře vymačkáme. Potom je promícháme s moukou, vejcem, solí, pepřem, kmínem a majoránkou.
2. Roštěnky omyjeme, osušíme a z obou stran os ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |