![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 07. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pfeffersteak s lesními houbami: Maso omyjeme a osušíme. Olej, víno, citronovou šťávu, sůl a pepř promícháme, do vzniklé marinády naložíme maso a přikryté uložíme na 24 hodin do ledničky a alespoň jednou obrátíme. Dvě hodiny před sam ... …více»
|
![]() |
26. 07. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lasagne s mletým hovězím masem: Parmezán nastrouháme, mozzarelu nakrájíme na plátky.
Rajčata spaříme horkou vodou a sloupneme z nich slupku. Nadrobno je rozkrájíme. Očištěnou mrkev a petržel nastrouháme, oloupanou cibuli a česnek j ... …více»
|
![]() |
26. 07. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky gratinované v sýrové obálce: Maso naklepeme, nařízneme okraje, osolíme a opepříme (nejlépe čerstvě namletým pepřem). Rozpálíme pánev, vydatně ji zacákneme olejem a masové plátky opečeme z obou stran dohněda.
Podlijeme vínem, výv ... …více»
|
![]() |
25. 07. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Klášterní guláš (jako minutka z roštěnky): Roštěnky odblaníme, nakrájíme na nudličky (asi jako na čínu), naložíme do soli, pepře a zakapeme olejem. Když nenaložíme, je možno přidat Solamyl, který urychlí. Na oleji zprudka maso orestujeme, pak ... …více»
|
![]() |
25. 07. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso s houbovou omáčkou: Maso prošpikujte slaninou. V hrnci rozpalte olej a maso na něm opečte. Zalijte asi 1l vody a duste doměkka. Pak maso vyjměte. Vývar přeceďte.
V jiném hrnci rozpusťtě máslo, zasypejte moukou a osmahn ... …více»
|
![]() |
24. 07. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Steak bobek: Steaky nejdříve důkladně potřete rozdrceným česnekem a připravte si marinádu, do které steaky naložíte přes noc. Marinádu připravíte smícháním piva, cukru, 12 lžic worcesterské omáčky, 12 lžic oleje a ... …více»
|
![]() |
24. 07. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí řízky na houbách: Plátky roštěné z obou stran naklepeme, osolíme, opepříme a narovnáme do olejem vymazaného pekáče. Zasypeme drobně pokrájenými houbami a zalijeme smetanou. Pod poklicí zvolna dusíme doměkka a podáváme ... …více»
|
![]() |
24. 07. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš speciál: Osmažíme cibuli, a přidáme hovězí maso nakrájené na kostičky a gulášové koření. Počkáme až se maso zatahne, přidáme trošku vody nebo vývaru. Dusíme. Až maso změkne přidáme, pepř, sůl, česnek, hrášek, ... …více»
|
![]() |
24. 07. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí ragú na víně se žampiony: Na oleji osmahneme kostičky masa, přidáme pokrájenou cibuli a paprikový lusk nakrájený nadrobno. Jemně osolíme, ochutíme sladkou paprikou a špetkou kayenského pepře. Zalijeme červeným vínem a zelenino ... …více»
|
![]() |
24. 07. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Podřipský guláš: Do kastrolu dáme sádlo nebo olej a do něj přihodíme rozmačkaný česnek, asi tak pět velkých stroužků. Když česnek pění, přidáme nakrájené kostky hovězí kližky nebo předního. Osolíme. Maso pustí šťávu, ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |