![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 07. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masové ragú s houbami a rýží: Omyté a osušené maso nakrájíme na nudličky, houby očistíme a pokrájíme na kousky. Na oleji orestujeme cibuli, přidáme maso, okořeníme a necháme dusit. Během dušení doplníme houbami, pálivou papričko ... …více»
|
![]() |
15. 07. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fořtovská roštěná: Plátky roštěné nařízneme po okrajích, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, pomoučníme a zprudka opečeme na části tuku. Maso vyjmeme. Na tuku osmahneme mouku a zalijeme vodou. Šťávu povaříme a přecedíme ... …více»
|
![]() |
15. 07. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Ardenský flambovaný rumpsteak: Cibuli nakrájíme na tenké kroužky, steaky z obou stran opepříme (černým mletým pepřem), zatím nesolíme. Přichystáme si odměřenou šlehačku, Brandy a zápalky, aby vše bylo po ruce. Ve velké pánvi na más ... …více»
|
![]() |
14. 07. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Karpatské roštěnky: Z masa nakrájíme 4 roštěnky, nasekneme je na okraji a naklepeme. Osolíme, opepříme a na oleji opečeme. Vyjmeme je a udržujeme na teple. Na výpeku orestujeme cibuli, slaninu, zelenou papriku, hřiby a v ... …více»
|
![]() |
14. 07. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Masové fondue: Žampiony očistíme a podle velikosti případně rozpůlíme. Šalotku oloupeme. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Připravené přísady rozdělíme podle druhů do mís. Bagetu nakrájíme. Olej rozpálíme ... …více»
|
![]() |
14. 07. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Florentské rolky: Houby, česnek a zeleninu nakrájíme na kostičky a ve 2 lžících oleje osmahneme. Maso nakrájíme na co největší plátky. Nakrájenou mozzarellu smícháme se zeleninou, osolíme, opepříme a rozložíme na maso. ... …více»
|
![]() |
14. 07. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Babiččiny ptáčky: Maso okořeníme a potřeme hořčicí. Okurky podélně nakrájíme na plátky a společně se špekem položíme na maso. Plátky zarolujeme, svážeme nití a poprášíme moukou. Rolky osmažíme v rozpáleném oleji ze vše ... …více»
|
![]() |
13. 07. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný pařený lilek: Lilek podélně rozkrojíme na dvě půlky, vydlabeme dužinu. Vložíme do vroucí osolené a citronem okyselené vody. 2-3 minuty povaříme, vyjmeme a necháme okapat. Vydlabanou dužinu drobně nakrájíme. V teflo ... …více»
|
![]() |
13. 07. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Tournedos: Cibule se orestuje na másle, přidá se červené víno, spolu s kořením se vše povaří. Poté přecedíme, nastrouháme lanýž, podle potřeby zahustíme. Maso přelijeme omáčkou a podáváme. ... ... …více»
|
![]() |
13. 07. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Španělské ptáčky bez balení: Na oleji zpěníme cibuli, na kterou přidáme maso nakrájené na kostky. Po opečení osolíme, nastrouháme okurky, přidáme kmín a hořčici a uzavřeme v papiňáku a vaříme tak 20 minut. Po otevření zasypeme sl ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |