![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13. 07. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěná v alobalu s jeřabinami: 4 plátky roštěné naklepeme, osolíme, opepříme a protkneme slaninou. Alobal potřeme tukem a položíme na něho plátky masa, obložíme žampiony a jeřabinami, navrch položíme plátek másla a dobře uzavřeme . ... …více»
|
![]() |
10. 07. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Carpaccio : 1. Hovězí filet omyjeme pod tekoucí studenou vodou a osušíme utěrkou. Zabalíme jej do plastikové fólie a asi na 20 minut vložíme do mrazáku uležet.
2. Maso po vyjmutí z mrazáku nakrájíme ostrým nož ... …více»
|
![]() |
10. 07. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bourgignon: Maso nakrájíme na větší kostky, mrkev a cibuli na kolečka. Vše naskládáme do misky (nejlepší je kameninový hrnec) střídavě vrstvu cibule, masa, mrkve.
Celé to zalijeme vínem a přidáme koření, nechá ... …více»
|
![]() |
10. 07. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bifteky v žampiónové směsi: Biftečky jemně naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na rozehřátém oleji po každé straně asi 4 minutky tak, aby byly vevnitř růžové. Biftečky přeložíme na nahřáté talíře, ze šťávy slijeme olej, na pá ... …více»
|
![]() |
10. 07. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bifteky se sezamem a sójovou omáčkou: Všechny suroviny smícháme na marinádu a přelijeme jí steaky. Přikryjeme a necháme marinovat nejméně 30 minut v ledničce. Steaky grilujeme při vysoké teplotě 3 minuty z každé strany pro krvavé steaky, ... …více»
|
![]() |
10. 07. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bifteky na smetaně s paprikami a pepřem : 1. Papriky rozpůlíme a odstranime jádřinec. Lusky omyjeme a spolu s okurkami nakrájíme na nudličky.
2. Bifteky omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Rozehřejeme olej a máslo a bifteky opékáme 4 mi ... …více»
|
![]() |
10. 07. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Biftek v hořčicové omáčce : Bifteky naklepeme, mírně osolíme a vložíme na pánev do rozpáleného oleje. Pečeme po každé straně 5 minut.
Potom bifteky vyjmeme, dáme na nahřáté talíře a na pánev rychle dáme jemně nasekanou cibuli ... …více»
|
![]() |
10. 07. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Babiččina hovězí pečeně na zázvoru : Hovězí maso prošpikujeme proužky slaniny a potřeme směsí másla, citronové šťávy, zázvoru, soli a pepře, lisovaného česneku. Uložíme do chladničky na 24 hodin.
Pak pečeme ve vyhřáté troubě a průběžně ... …více»
|
![]() |
10. 07. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Andaluský biftek s tabascem: Maso prudce opečeme na oleji, osolíme a opepříme. Podelně rozkrojené lilky podusíme, vydlabeme a naplníme pokrájenou šunkou. Na másle zpěníme nakrájenou cibulku a na ní podusíme rýži. Rajčata spaříme, ... …více»
|
![]() |
10. 07. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Steaky s cibulí a opékanými bramborami: Brambory rozložíme na plech a pečeme asi 18 minut. Jednu cibuli nakrájíme na kostičky a zbylé na kolečka. Listový salát natrháme na kousky. Rajčata nakrájíme na kostičky. Bylinky nasekáme najemno. Jog ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |