![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Schované roštěnky: Naklepané a po stranách naříznuté roštěnky osolíme a opeříme po obou stranách, obalíme v mouce s paprikou a prudce opečeme. Vložíme do kastrolu na zpěněnou cibuli... ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Znojemská roštěná: Plátky masa posolíme, popepříme a osmažíme na oleji. Šťávu zasmažíme moukou, rozpustíme v ní kostičky slaniny a vložíme drobně krájené okurky, trochu podlejeme vývarem a krátce podusíme.
... ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Debrecínské roštěnky: Roštěnky naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Osmažíne na tuku, přidáme cibuli, krádce osmahneme. Vložíme maso, podlijeme, přidáme houby, rajčata a papriku, zasypeme papri ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mexické roštěnky : Maso, uzené maso nebo šunku a sýr pokrájíme na stejně velké plátky, z masa nakrájíme 8 plátků, z uzeného masa a sýra jen 4. Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran osmahneme ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Švédská roštěnka: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a osmahneme na oleji. Přidáme pokrájenou cibuli, spolu s masem ji osmahneme, přilijeme vodu ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnkové závitky s klobásou: Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí s křenem a vložíme půlky klobásy. Svineme do válečků zpevníme jehlicemi a potřeme česnekem... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí plátek na jalovci: Nakrájené plátky masa nařízneme, naklepeme, protáhneme nudličkami slaniny, osolíme a na horkém tuku po obou stranách prudčeji opečeme. Maso vyjmeme, na tuku osmažíme... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí plátky s bylinkami a sýrem: Naklepané hovězí plátky potřeme olejem a necháme v chladnu nakřehnout. Pak je osolíme, opepříme, posypeme paprikou a z obou stran opečeme v rozehřátém tuku nebo... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky cikós: Roštěnky nařízneme aby se nekroutily a zprudka opečeme na sádle. Potom je vyndáme a uchováme v teple. K sádlu přidáme olej, zpěníme na tuku nakrájenou... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Roštěnka selská: Roštěnky na okrajích nařízneme, naklepeme a osolíme. Do poloviny naplníme náplní a přeložíme na polovinu. Na okrajích buď sklepeme dohromady, nebo spojíme párátkem, nebo... ... …více»
|