![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí plátky na pivě a strouhané knedlíky: Nakrájenou cibulku zprudka osmahneme. Naklepané maso osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme. Vložíme do tlakového hrnce, podlijeme pivem s kečupem a necháme dusit do měkka. Po otevření hrnce hov ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pelmeně podle babičky olinky: 1) postup masové výplně:smíchat maso, sůl, pepř, 2 vejce a studenou vodu (opravdu hodně studenou)
2) postup těsto:
½ kg polohr. mouky, 2 vejce, 1a1/2 dcl vody, sůl – trošku
½ hodi ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svíčková v šatech : Odleželou svíčkovou lehce osolíme, opepříme a ze všech stran zprudka opečeme na sádle. Brambory uvařené ve slupce nastrouháme, osolíme, promícháme s máslem, žloutky, horkým mlékem, hrubou moukou a ze ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Volyňský guláš : Opláchnuté maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a posypeme drceným kmínem. Na části sádla osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme kousky masa, promícháme a společně s mletou papr ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Valašské dušené hovězí: Prošpikujeme hovězí špalíček a opečeme na oleji. Po vyjmutí maso pomažeme třeným česnekem se solí. Ve výpeku osmahneme cibuli dozlatova, přidáme mletou papriku, zalijeme vývarem a vložíme špalíček mas ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Myslivecká směs: Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek, trošku oleje a promícháme. Necháme chvíli proležet. Mezitím si nakrájíme na menší kousky játra a papriku, cibuli na nudličky, ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí plátek s ananasem a pomeranči : Hovězí plátky lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Pečeme je na pánvi na oleji z každé strany asi 3 minuty. Těsně před dokončením přisypeme na pánev několik kousků ananasu a pomeranče. Ty jen prohřeje ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Holštýnský biftek : Cibuli nakrájíme na plátky a osmahneme dozlatova na 2 lžících oleje, potom vyklopíme na talíř. Zbývající olej dáme do pánve, vložíme bifteky a opékáme zprudka za častého obracení. Hotové bifteky osolí ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Polární směs : Slaninu nakrájíme na kostičky a zpěníme na ní nakrájenou cibuli. Poté přidáme nakrájené maso, šunku a brambory. Osolíme, okořeníme, mírně podlijeme vroucí vodou a dusíme doměkka. Hotovou směs rozdělím ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí s citrónovou omáčkou : Maso pokrájíme na nudličky, obalíme v mouce a prudce opečeme z obou stran na oleji, mírně podlijeme a podusíme.
Žampióny očistíme a nakrájíme na plátky, cibuli nakrájíme na kolečka. Obojí podusíme na ... …více»
|