Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Guláš po staročesku

Guláš po staročesku
20. 03. 2009 Hovězí maso ++________
Příprava receptu Guláš po staročesku: Cibuli osmažíme na oleji a na nakrájené slanině dozlatova, přidáme maso a za stálého míchání opékáme, až se šťáva vydusí. Posypeme paprikou, necháme zpěnit a zalijeme polovinou piva a trochou vody, os ... …více»

Cikánská roštěná

Cikánská roštěná
20. 03. 2009 Hovězí maso +++-______
Příprava receptu Cikánská roštěná: Nakrájenou slaninu na plátky lehce orestujeme na oleji. Roštěnky osolíme a potřeme hořčicí. Lehce je obalíme v paprice smíchané s moukou. Vložíme je na orestovanou slaninu a dusíme až bude maso měkké. ... …více»

Cibulový guláš

Cibulový guláš
20. 03. 2009 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Cibulový guláš: Maso nakrájíme na kousky. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme na sádle, přidáme nakrájenou cibuli a usmažíme ji do zlatova. Přidáme papriku, potom maso a dusíme pod pokličkou ve vlastní šťávě. ... …více»

Budapešťské řízky

Budapešťské řízky
20. 03. 2009 Hovězí maso ++++++-___
Příprava receptu Budapešťské řízky: Maso nakrájíme na pláty, naklepeme, potřeme hořčicí, osolíme, opepříme a obalíme ve strouhance. Postupně řízky namočíme z obou stran v rošlehaných, osolených vejcích a na oleji zprutka osmahneme. Poté ... …více»

Biftek s čerstvým pepřem

Biftek s čerstvým pepřem
20. 03. 2009 Hovězí maso ++________
Příprava receptu Biftek s čerstvým pepřem: Plátky masa roztlačíme dlaní a upravíme zpět do původního tvaru a výšky. Maso potřeme dvěma lžícemi oleje, obalíme ze všech stran v drceném pepři a necháme v chladu asi hodinu odležet. Mezitím si om . ... …více»
 

Šumavská pečínka

Šumavská pečínka
20. 03. 2009 Hovězí maso ++________
Příprava receptu Šumavská pečínka: Připravené hovězí maso prošpikujeme, osolíme a opečeme společně s nakrájenou cibulí na sádle dozlatova. Přidáme divoké koření, mírně zalijeme vodou a dusíme pod pokličkou za občasného podlévání doměkk ... …více»

Svíčková ve slaném těstě

Svíčková ve slaném těstě
20. 03. 2009 Hovězí maso ++++-_____
Příprava receptu Svíčková ve slaném těstě: V robotu zpracujte sůl, bílky a 170 ml vody. Postupně zapracujte mouku. Těsto vyjměte a rukama propracujtet. Utvořte z něj jakousi kostku, zabalte ji do potravinové fólie a nechte aspoň dvě hodiny odp ... …více»

Sváteční hovězí pečeně na smetaně

Sváteční hovězí pečeně na smetaně
20. 03. 2009 Hovězí maso ++++++____
Příprava receptu Sváteční hovězí pečeně na smetaně: Maso prošpikujeme, osolíme, opepříme a dáme zprudka opéct na oleji. Mezitím si připravíme základ na omáčku: Nakrájenou zeleninu orestujeme, přidáme hořčici a cukr, zalijeme vývarem a bílým vínem, přid ... …více»

Starodávné roštěnky

Starodávné roštěnky
20. 03. 2009 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Starodávné roštěnky: Roštěnky nařízneme a naklepeme, osolíme a na rozpáleném sádle opečeme. Vyjmeme je na mísu a přikryjeme aby nevychladly. Na tuku po roštěnkách osmažíme nakrájenou cibuli, slaninu, kapii, podlijeme výva ... …více»

Roštěnka plněná šunkou a bramborami

Roštěnka plněná šunkou a bramborami
20. 03. 2009 Hovězí maso ++-_______
Příprava receptu Roštěnka plněná šunkou a bramborami: Připravte si náplň. Cibuli nakrájejte a zpěňte na sádle, přidejte nakrájené houby, šunku nakrájenou na kostičky a nakonec i brambory. Ochuťte solí, pepřem a petrželovou natí. Maso naklepejte, osolte, ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !