Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rostbíf s česnekovou omáčkou

Rostbíf s česnekovou omáčkou
20. 03. 2009 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Rostbíf s česnekovou omáčkou: Roštěnec důkladně odblaníme. Natřeme olejem, osolíme a dáme do chladničky odležet. Roštěnec z obou stran prudce opečeme a vložíme do předehřáté trouby na cca 200 °C. Doba pečení je závislá na jakosti ... …více»

Hovězí s paprikou a rajčaty

Hovězí s paprikou a rajčaty
20. 03. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí s paprikou a rajčaty: Omyté hovězí maso nakrájíme na větší nudličky. Cibuli a papriky očistíme. Cibuli nakrájíme nadrobno, papriky třeba jen na nudličky. Rajčata spaříme, oloupeme a nařízneme. V hrnci osmažíme na rozpálen ... …více»

Pečený hovězí roštěnec

Pečený hovězí roštěnec
20. 03. 2009 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Pečený hovězí roštěnec: Předehřejte troubu na 180, horkovzdušnou na 160 °C, a vložte do ní dvě mřížky – jednu na pekáč s masem a druhou na zeleninu. Hovězí po libosti osolte a opepřete, vložte do pekáče a pečte dvacet minut ... …více»

Námořnický guláš

Námořnický guláš
20. 03. 2009 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Námořnický guláš: Na sádle promíchaném s rozškvařenou slaninou rychle opečeme na kostky nakrájené maso a odsuneme stranou. Do tuku dáme na plátky nakrájenou cibuli, mrkev, petržel a celer. Osmažíme, přidáme sůl, ocet . ... …více»

Hovězí guláš speciál

Hovězí guláš speciál
20. 03. 2009 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Hovězí guláš speciál: Maso nakrájíte na kostky. Drobně pokrájenou slaninu rozškvaříme, kostičky vyjmeme. Na vyškvařeném tuku zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso a dusíme je pod pokličkou ve vlastní šťávě. Po vyd ... …více»
 

Medailonky ze svíčkové

Medailonky ze svíčkové
19. 03. 2009 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Medailonky ze svíčkové: Maso zbavte blan, omyjte a osušte, nakrájejte na silnější, ale menší plátky – medialonky. Na jednu porci počítejte asi 4 kusy. Mírně je naklepejte, osolte, opepřete, po jedné straně zaprašte moukou a ... …více»

Dušené hovězí po javánsku

Dušené hovězí po javánsku
19. 03. 2009 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Dušené hovězí po javánsku: Na větší kousky nakrájíme a osolíme maso, smícháme s kořením a nahrubo nakrájenou cibulí a dusíme na oleji, až pustí šťávu. Přidáme sojovou omáčku. Podlijeme horkou vodou a dusíme do měkka. Když je ma ... …více»

D´Artagnanův kotlík

D´Artagnanův kotlík
18. 03. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu D´Artagnanův kotlík: Zeleninu očistíme. Velké cibule nakrájíme nahrubo. Maso nakrájíme na stejně velké kostky. Maso zprudka osmahneme, aby se zatáhlo. Po zatáhnutí vyjmeme, přidáme sádlo a vložíme cibuli, pak mrkev a mas ... …více»

Křehký biftek s omáčkou ze žloutků, bílého portského a tymiánu s kapkami lanýžového oleje

Křehký biftek s omáčkou ze žloutků, bílého portského a tymiánu s kapkami lanýžového oleje
17. 03. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Křehký biftek s omáčkou ze žloutků, bílého portského a tymiánu s kapkami lanýžového oleje: Jednotlivé porce masa namasírujeme směsí z 20 ml olivového oleje a 5 kapek lanýžového oleje, opepříme a necháme marinovat. Očištěný a nakrájený pastiňák blanžírujeme ve vodě s octem, olejem, medem a s ... …více»

Roštěná na selské omeletě

Roštěná na selské omeletě
17. 03. 2009 Hovězí maso +++++_____
Příprava receptu Roštěná na selské omeletě: Plátek masa očistíme, lehce naklepeme, opepříme a potřeme olejem. Necháme odležet. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky nebo klínky. Slan ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !