Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
20. 03. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Rostbíf s česnekovou omáčkou: Roštěnec důkladně odblaníme. Natřeme olejem, osolíme a dáme do chladničky odležet. Roštěnec z obou stran prudce opečeme a vložíme do předehřáté trouby na cca 200 °C. Doba pečení je závislá na jakosti ... …více»
|
20. 03. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí s paprikou a rajčaty: Omyté hovězí maso nakrájíme na větší nudličky. Cibuli a papriky očistíme. Cibuli nakrájíme nadrobno, papriky třeba jen na nudličky. Rajčata spaříme, oloupeme a nařízneme.
V hrnci osmažíme na rozpálen ... …více»
|
20. 03. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Pečený hovězí roštěnec: Předehřejte troubu na 180, horkovzdušnou na 160 °C, a vložte do ní dvě mřížky – jednu na pekáč s masem a druhou na zeleninu. Hovězí po libosti osolte a opepřete, vložte do pekáče a pečte dvacet minut ... …více»
|
20. 03. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Námořnický guláš: Na sádle promíchaném s rozškvařenou slaninou rychle opečeme na kostky nakrájené maso a odsuneme stranou. Do tuku dáme na plátky nakrájenou cibuli, mrkev, petržel a celer. Osmažíme, přidáme sůl, ocet . ... …více»
|
20. 03. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Hovězí guláš speciál: Maso nakrájíte na kostky. Drobně pokrájenou slaninu rozškvaříme, kostičky vyjmeme. Na vyškvařeném tuku zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso a dusíme je pod pokličkou ve vlastní šťávě. Po vyd ... …více»
|
19. 03. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Medailonky ze svíčkové: Maso zbavte blan, omyjte a osušte, nakrájejte na silnější, ale menší plátky – medialonky. Na jednu porci počítejte asi 4 kusy. Mírně je naklepejte, osolte, opepřete, po jedné straně zaprašte moukou a ... …více»
|
19. 03. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Dušené hovězí po javánsku: Na větší kousky nakrájíme a osolíme maso, smícháme s kořením a nahrubo nakrájenou cibulí a dusíme na oleji, až pustí šťávu. Přidáme sojovou omáčku. Podlijeme horkou vodou a dusíme do měkka. Když je ma ... …více»
|
18. 03. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu D´Artagnanův kotlík: Zeleninu očistíme. Velké cibule nakrájíme nahrubo. Maso nakrájíme na stejně velké kostky.
Maso zprudka osmahneme, aby se zatáhlo. Po zatáhnutí vyjmeme, přidáme sádlo a vložíme cibuli, pak mrkev a mas ... …více»
|
17. 03. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Křehký biftek s omáčkou ze žloutků, bílého portského a tymiánu s kapkami lanýžového oleje: Jednotlivé porce masa namasírujeme směsí z 20 ml olivového oleje a 5 kapek lanýžového oleje, opepříme a necháme marinovat. Očištěný a nakrájený pastiňák blanžírujeme ve vodě s octem, olejem, medem a s ... …více»
|
17. 03. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Roštěná na selské omeletě: Plátek masa očistíme, lehce naklepeme, opepříme a potřeme olejem. Necháme odležet.
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky nebo klínky. Slan ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |