![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí s pomerančem a zázvorem: Maso nakrájejte na asi ½ cm proužky. Dejte je do mísy, přidejte k němu pomerančovou kůru a přelejte je pomerančovou šťávou. Nechte maso marinovat asi ½ hodiny. Marinádu uschovejte.
... …více»
|
![]() |
23. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso dušené v kapustě: Maso nakrájíme na větší kostky. Drobně krájenou cibuli osmažíme na tuku, přidáme maso, osolíme, opepříme a opečeme v základu. Poté zalijeme malým množstvím vody a pod poklicí dusíme dopoloměkka. Polom ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Papriky plněné hovězím masem: Nakrájíme větší cibuli, půlku cibule smícháme s hovězím masem, osolíme, opepříme přidáme majoránku a sladkou papriku. Přidáme utřený česnek. Necháme půl hodinky odležet. Mezitím uvaříme rýži, kterou k ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lázeňský guláš: Maso nakrájíme na větší kostky a osolíme. Cibuli nakrájíme na drobno, osmahneme na tukudorůžova, zasypeme paprikou, necháme zpěnit, přidáme protlak, vložíme maso a znovu krátce osmahneme. Poté zalijem ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rumunský guláš: Maso nakrájíme na větší kostky. Dvě třetiny cibule nakrájíme najemno a osmahneme na tuku. Vložíme maso, zasypeme paprikou a krátce osmahneme. Pak maso osolíme, opepříme, mírně podlijeme vodou a dusíme ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krkonošský guláš: Z opláchnutého dílu masa nakrájíme vetší kostky. Drobně krájenou cibuli osmahneme na tuku, přidáme mletou papriku, zpěníme, vložíme nakrájené maso, osmahneme, osolíme, opepříme, přidáme kečup, znovu k ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Moravský guláš: Maso nakrájíme na větší kostky. Drobně krájenou cibuli osmahneme na tuku, přidáme papriku a kmín a v základu opečeme maso. Potom přidáme sůl a rajčatový protlak, zalijeme trochou vlažné vody a dusíme ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Biftek s vejcem: Plátek svíčkové mírně naklepeme, osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Položíme na pánvičku a bez obracení pečeme asi 10 minut. Dále si rozklepneme vajíčka a každé zvlášť na pánvičce osmažíme. Na talíř ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Japonské hovězí kari: Všechny ingredience dáme do velkého kastrolu a po dobu 3 minut mícháme, dokud cibule nezíská zlatavou barvu. Přidáme vodu a dovedeme ji k varu a z povrchu odstraníme vrstvu pěny, která se vytvoří. Pak ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí guláš Jadran: Maso umyjeme, nakrájíme na kostky, osolíme, a opepříme. Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme dozlatova, přidáme rajčatový protlak a maso a opekáme asi 20 minut. Pak zalijeme vodou a vaříme asi 2 hodi ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |