Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výborné hovězí plátky na česneku

Výborné hovězí plátky na česneku
19. 02. 2009 Hovězí maso +++_______
Příprava receptu Výborné hovězí plátky na česneku: Plátky masa naklepeme, potřeme česnekem, osolíme, opepříme a poklademe plátky slaniny. Stočíme v závitky a upevníme párátky. Cibuli osmahneme, přidáme závitky a lehce opečeme. Podlijeme a dusíme. Polo ... …více»

Hovězí kostky se špenátem

Hovězí kostky se špenátem
19. 02. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí kostky se špenátem: Uvaříme nudle a scedíme. Hovězí maso nakrájíme na krychle o hraně 1 cm. Čím přesněji, tím lépe se budou dělat. Kousky promícháme se škrobovou moučkou a solí. Cibuli nakrájíme na drobno, špenátové li ... …více»

Kořeněná koprová omáčka

Kořeněná koprová omáčka
18. 02. 2009 Hovězí maso +++++_____
Příprava receptu Kořeněná koprová omáčka: Maso dáme do tlakového hrnce, přidáme 1/4 dobře omytého citronu, kuličky pepře, nového koření a bobkový list, podlijeme horkou vodou a dusíme asi hodinu až hodinu a půl. Po té si v jiném hrnci si po ... …více»

Výborná svíčková na smetaně

Výborná svíčková na smetaně
18. 02. 2009 Hovězí maso ++++-_____
Příprava receptu Výborná svíčková na smetaně: Prkénko posypeme lžičkou a půl saturejky a špetkou mletého pepře a poválíme po něm omyté maso tak, aby bylo pravidelně obalené. Maso uložíme alespoň na půl hodiny do chladna. Mezitím si připravíme odv ... …více»

Hovězí nudličky s chilli papričkami

Hovězí nudličky s chilli papričkami
17. 02. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí nudličky s chilli papričkami: Hovězí nakrájíme na nudličky. V pánvi rozpalíme olej a zprudka osažíme maso. Přidáme nakrájené chilli papričky, osolíme, opepříme, zalijeme kečupem a vodou, necháme chvíli dusit. Během dušení maso po ... …více»
 

Moravská roštěnka

Moravská roštěnka
17. 02. 2009 Hovězí maso ++++++++__
Příprava receptu Moravská roštěnka: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Zelí podusíme na slanině - ochutíme kmínem a pepřem. Hotové zelí klademe na plátky masa, svineme a spojíme párátkem. Na tuku usmažíme cibuli, na ni vloží ... …více»

Hovězí s rajčaty a zázvorem

Hovězí s rajčaty a zázvorem
17. 02. 2009 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Hovězí s rajčaty a zázvorem: Maso očistíme a odblaníme, zalijeme horkou vodou se solí, případně jednou kostkou hovězího nebo zeleninového vývaru a vaříme asi 50 minut. Připravíme si velký pórek, 4 cm velký kousek zázvoru a masit ... …více»

Kuchařská pohotovost - Maďarský guláš

Kuchařská pohotovost - Maďarský guláš
17. 02. 2009 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Maďarský guláš: Na rozehřátém oleji dozlatova orestujeme pokrájenou cibuli, na ní krátce opečeme hovězí maso, které jsme nakrájeli na kostky, a až se maso zatáhne, přidáme mletou papriku, trochu kmínu a soli. Po chví ... …více»

Kuchařská pohotovost - Minutkový guláš z hovězí svíčkové

Kuchařská pohotovost - Minutkový guláš z hovězí svíčkové
17. 02. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Minutkový guláš z hovězí svíčkové: Na oleji dozlatova osmažíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme rajský protlak, mletou papriku, špetku kmínu, prolisovaný česnek, podle chuti chilli, orestujeme a zalijeme vývarem. Dochutíme solí a maj ... …více»

Kuchařská pohotovost - Roastbeef s glazírovanou karotkou a cibulovými bramborami

Kuchařská pohotovost - Roastbeef s glazírovanou karotkou a cibulovými bramborami
17. 02. 2009 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Roastbeef s glazírovanou karotkou a cibulovými bramborami: Roštěnou z mladého býka svážeme provázkem, aby měla hezký tvar, celou ji opepříme, potřeme dijonskou hořčicí, rozdrceným sterilovaným zeleným pepřem, trochou oleje a necháme nejlépe přes noc zaležet. ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !