Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Novoroční hovězí

fotka Novoroční hovězí
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 240 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Novoroční hovězí:

1 kg hovězí zadní  | 1 kg cibule  | špetka soli  | špetka pepře

Postup přípravy receptu Novoroční hovězí:

Hovězí nakrájím na silnější plátky, neklepu, osolím jen lehce, abych nepotlačila chuť masa, opepřím. Cibuli nakrájím na plátky.
Do pomalého hrnce dám vrstvu cibule, plátky, vrstvu cibule, plátky ... až do vyčerpání surovin, nejméně však 4 vrstvy. Podliji max. 0,2 l vody. Pak zapnu druhý stupeň a nechám 4 hodiny dělat, maso je jak dort, přílohou může být zeleninový salát a třeba i celozrnné pečivo, když se nechce vařit po oslavě příloha.
Podobně dělávám někdy na Nový rok i srnčí guláš, jen přidám papriku a dám víc vody, šťávu pak zahustím tmavým strouhaným chlebem, jak to dělávaly babičky.


Fotky receptu Novoroční hovězí:

Novoroční hovězí
Fotky vložil: Evulka21 
Hodnocení receptu Novoroční hovězí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !