Vložil: | Cvachova |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 65 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Svíčkové řezy na zelenině:
100 g svíčkové
| 10 ml oleje
| 20 g cibule
| 40 g kořenové zeleniny
| sůl, pepř,nové koření
| bobkový list,tymián,cit. šťáva
| 10 g hl. mouky
| 30 ml smetany
Postup přípravy receptu Svíčkové řezy na zelenině:
Omyté porce svíčkové zlehka naklepeme, osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm z obou stran opečeme. Poté vyjmeme a uchováme v teple. Na zbylém oleji orestujeme nakrájenou zeleninu a cibuli. Přidáme opečené maso, doplníme koření, podlijeme a dusíme do měkka. Za stálého míchání necháme povařit. Pro zjemnění můžeme přidat 30 ml 10% smetany. Podáváme s knedlíkem.
Fotky receptu Svíčkové řezy na zelenině:
Fotky vložil: Marci7