![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené jehněčí kotlety: Nejdříve omyjeme kotletky, poté je mírně ocitronujeme z obou stran, abychom se zbavily jejich tzv. pronikavého pachu. Osolíme je z obou stran, potřeme je rozdrceným česnekem a dáme do misky společně s ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kýta na limetkovém jamu: Kýtu odblaníme a zbavíme veškerého tuku. V dostatečně velkém pekáči přepustíme máslo a vložíme kýtu, do které jsme vetřeli MAGGI Harmonii chuti a čerstvě umletý černý pepř.
V hodně vyhřáté troubě ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kebaby s mátou: V míse smícháme jogurt, česnek, šafrán, mátu, med, olej, MAGGI Harmonii chuti s bylinkami a pepř.
Jehněčí maso očistíme a nakrájíme na 2,5 cm kostky.
Kostky vložíme do marinády a dobře promíchá ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ovčácký špíz s pórkovou omáčkou: Maso nakrájíme na kostky velké asi 2 cm. Ze 2 lžic citrónové šťávy, 2 lžic oleje, tymiánu, rozmarýnu a soli ušleháme marinádu a pokapeme maso obložené bobkovým listem. Papriku nakrájíme na čtverce a c ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinované kotlety s chlebovou mátovou omáčkou: Svazek bylinek posekáme a vložíme do hmoždíře, přidáme MAGGI Harmonii chuti, citrónovou šťávu a kůru, olivový olej, víno a celé neoloupané stroužky česneku.
Vše roztlučeme, vzniklou marinádu vetřem ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čočka zapečená s jehněčím: Jehněčí maso důkladně omyjeme a nakrájíme na kostičky, mírně osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej a kousky kýty na něm ze všech stran prudce opečeme. Potom podlijeme vínem a pod okličkou dusí ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kotlety se žampiony a paprikou: Z masa odkrojíme lůj, troubu rozehřejeme na 140 stupňů. Maso lehce naklepeme. Osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na oleji. Osmahnuté kotlety vyrovnáme na plech a dáme na 12 minut do trouby.
... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gulášové jehněčí masíčko: Maso očistíme od tuku. Nakrájíme ho na kostičky. Rozpůlíme papričku a odstraníme semeník, nakrájíme ho na nudličky. Oloupeme cibule a nakrájíme na větší kousky. Do varu přivedeme 375 ml vody. Rozmíchá ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pětihodinová jehněčí kýta: Kýtu omyjeme studenou vodou, osušíme, zbavíme všeho povrchového tuku. Prošpikujeme česnekem nakrájeným na plátky a namasírujeme 2 lžícema olivového oleje.
Zeleninu orestujeme na troše oleje. Kýtu p ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí pečeně : Jehněčí kýtu očistíme, spodní kost odsekneme a potom do masa uděláme ostrým nožem zářezy. Lístky ze dvou snítek rozmarýnu si rozmixujeme s česnekem a nadrobno pokrájenou slaninou. Vzniklou hmotu osolí ... …více»
|
Soutěž o dřevěné pestrobarevné Woody kostky a vstupenky na veletrh FOR KIDS. |
![]() |
Soutěž o romantickou knižní novinku Farma štěstí. |
![]() |
Soutěž o novinku pro vybíravé pejsky: Brit Care Mini RAW DELIGHTS. |
![]() |
Soutěž o masážní přípravky ALPA Sport na zátěž a po námaze. |
![]() |
Vyhrajte balíčky pro snadné velikonoční pečení od Dr. Oetker. |
![]() |