Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.11. 2025
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí kotlety se žampiony a paprikou

fotka Jehněčí kotlety se žampiony a paprikou
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Jehněčí kotlety se žampiony a paprikou:

8 jehněčí kotlety  |  sůl a pepř  | 2 lžíce oleje  | 200 g brokolice  | 100 g žampionů  | 1 červená paprika  | 1 cibule  | 1 lžíce másla  | 1 lžíce sekané petrželky

Postup přípravy receptu Jehněčí kotlety se žampiony a paprikou:

Z masa odkrojíme lůj, troubu rozehřejeme na 140 stupňů. Maso lehce naklepeme. Osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na oleji. Osmahnuté kotlety vyrovnáme na plech a dáme na 12 minut do trouby.

Brokolici rozdělíme na růžičky a propereme ji. Přelijeme vařící vodou, osolíme a 8 minut vaříme. Vodu slijeme a zeleninu propláchneme chladnou vodou.

Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Papriku nakrájíme na kousky, oloupeme cibuli a drobně nasekáme. Zeleninu s houbami orestujeme na másle. Pod pokličkou ji dusíme doměkka 3 minuty. Osolíme, opepříme a přimícháme petrželku.

Na talíře dáme kotlety, brokolici a žampiony.


Fotky receptu Jehněčí kotlety se žampiony a paprikou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kotlety se žampiony a paprikou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !