Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí kýta na limetkovém jamu

fotka Jehněčí kýta na limetkovém jamu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Jehněčí kýta na limetkovém jamu:

1 jehněčí kýta  | 2 lžíce pepře  | 6 lžic másla  | 6 lžic smetany  | 6 lžic limetkového jamu  | 5 hrnků Maggi šťávy k pečenému masu

Postup přípravy receptu Jehněčí kýta na limetkovém jamu:

Kýtu odblaníme a zbavíme veškerého tuku. V dostatečně velkém pekáči přepustíme máslo a vložíme kýtu, do které jsme vetřeli MAGGI Harmonii chuti a čerstvě umletý černý pepř.

V hodně vyhřáté troubě pečeme cca 10 minut na maximum, pak podlijeme MAGGI Šťávou k pečenému masu, přiklopíme poklicí, zmírníme teplotu a pečeme.

V průběhu pečení maso přeléváme šťávou, kterou do pekáče doléváme. Cca po 3,5 - 4 hodinách pečení maso přelijeme smetanou, necháme maso chvíli zatáhnout a pak kýtu pomažeme limetkovým jamem.

Maso dáme na teplé místo, výpek zahustíme jíškou, přidáme nepatrně smetany a můžeme podávat.


Fotky receptu Jehněčí kýta na limetkovém jamu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kýta na limetkovém jamu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !