![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
30. 06. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krupicové noky a králík na paprice: Mléko opatrně přivedeme do varu, osolíme a přidáme trošku strouhaného muškátového oříšku, margarín a za stálého míchání vsypeme krupičku. Mícháme a dále vaříme, až se hmota přestane lepit na stěny n . ... …více»
|
![]() |
30. 06. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Roláda z králičích hřbetů: Rozmrazené kusy králičího hřbetu (500g) posolíme, prošpikujeme a pak opatrně naklepeme.
Kousky králíka jemně potřít z vnitřní strany hořčicí, poklást vedle sebe na Alobal, na ně se dají téměř zdrclá ... …více»
|
![]() |
30. 06. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený králík s kůrčičkou: Králičí maso protkneme několika proužky slaniny a osolíme. Zbytek slaniny pokrájíme nadrobno, rozškvaříme ji v hrnci a přidáme pokrájenou cibuli, česnek, koření a maso. Podlijeme trochou vody a pod po ... …více»
|
![]() |
30. 06. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Lehce pikantní králík: Směs svaříme a necháme vychladnout. Naporcovaného králíka dáme
do zapékací mísy. Zalijeme směsí, posypeme cibulí. Přikryjeme alobalem a necháme v lednici do druhého dne uležet. Pečeme zvolna 2 hodin ... …více»
|
![]() |
29. 06. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík v kari omáčce: Porce králíka rozdělíme na menší kousky, spaříme vařící vodou a osušíme.
Drobně nakrájený česnek a cibuli zpěníme na oleji, přidáme kari, po zpěnění přidáme maso a za stálého míchání je opečeme. Z ... …více»
|
![]() |
29. 06. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Toasty s králičím masem: 1. Zeleninu očistíme, maso omyjeme a pokrájíme na kostky. 1 stroužky česneku oloupeme a posekáme.
2. Maso a česnek opečeme na 4 lžících oleje. Přidáme zeleninu a kapary a 5 min. opékáme. Přidáme pr ... …více»
|
![]() |
29. 06. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Provensálský dušený králík: 1. Maso omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Bylinky podusíme na 1 lžíci oleje. Zalijeme vínem.
2. Cibuli oloupeme a nadrobno pokrájíme. Mrkev a pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na kousky, popř ... …více»
|
![]() |
29. 06. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí paštika s koňakem: 1. Králičí maso očistíme a nakrájíme na menší kousky. Pak ho společně s polovinou jater a 200 g slaniny dvakrát najemno umeleme. Do vzniklé směsi přidáme důkladně rozsekané kapary, okořeníme solí, pep ... …více»
|
![]() |
28. 06. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí hřbet ve špenátových listech: Odřezky z králičího hřbetu rozmixujeme s jedním vajíčkem, šlehačkou, solí a pepřem. Směs rozetřeme na alobal, pokryjeme špenátem, plátky šunky, vložíme osolený králičí hřbet, alobal uzavřeme a dáme . ... …více»
|
![]() |
26. 06. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený králík s bylinkami: 1) Králíka rozdělíme na 8 kousků. Oloupeme šalotku a česnek nakrájíme. Omyjeme bylinky. Z artyčoků odstraníme stonky a vnější listy, vrchní třetinu odřízneme, dužinu podélně rozčtvrtíme a naložíme do ... …více»
|