Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Vodnář - roční horoskop na rok 2025 | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
28. 07. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Králík v uzeném bůčku: Asi 1,5 cm silné plátky bůčku naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme majoránkou a tymiánem. Na to položíme plátek vykostěného králičího masa. Zabalíme jako ptáčky a omotáme nití.
Do misky z varného s ... …více»
|
28. 07. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík s krevetami: 1. Olej rozmícháme se 3 prolisovanými stroužky česneku, sekanými bylinkami a kořením. Králíka rozdělíme na porce, zalijeme ochuceným olejem a na 6 hodin naložíme.
2. Oloupaná rajčata nakrájíme n ... ... …více»
|
25. 07. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Pikantní králík se zeleninou: Maso nakrájíme na kousky. Cuketu, mrkev a pórek očistíme a nakrájíme na tenké plátky.
V misce smícháme kari se zázvorem a solamylem. Do směsi vmícháme kousky masa a necháme chvíli odležet.
Rozpálí ... …více»
|
24. 07. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Houbovecký králík: Králíka naporcujeme, rozpálíme tuk a zpěníme cibuli, můžeme přidat i slaninu (není nezbytná), opepříme, osolíme, přidáme kmín a prudce opečeme. Pak podlejeme vývarem nebo vodou, použít můžeme i vodu z ... …více»
|
21. 07. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Segedínský guláš z králíka: Cibuli nakrájíme nadrobno a na rozpáleném tuku osmahneme. Maso nakrájíme na malé kousky, přidáme k cibuli, zaprášíme moukou, paprikou, osolíme a za stálého míchání opečeme. Poté mírně podlijeme vodou, ... …více»
|
18. 07. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík dušený se žampiony: Porce králíka odblaníme, omyjeme, osušíme. Pak osolíme a opepříme mletým pepřem. Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme na malé kostičky, česnek prolisujeme. Na pánvi rozpálíme olej a zpěníme na n ... …více»
|
17. 07. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Výtečné králičí ragú: Jednotlivé porce králíka osolíme a obalíme v hladké mouce. Na pánvi si rozpálíme 1 lžíci olivového oleje a jednotlivé porce králíka v něm opečeme. Poté králíka vyjmeme a položíme do pekáčku. Na pánev ... …více»
|
17. 07. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík po provenskálsku: Králíka omyjeme, naporcujeme, z hlavy a trupu si připravíme vývar. Porce králíka osolíme, opepřím a na rozpáleném oleji opečeme. Vyjmeme a uložíme na teplé místo . Do zbylého oleje, ve kterém jsme opé ... …více»
|
16. 07. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Rychlé pikantní králičí ragú: Králičí hřbet nakrájíme na malé kousky, dáme do misky, pokapeme olejem, citronovou šťávou, přidáme hořčici a pepř, zamícháme a dáme přes noc do lednice.
Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme nadrobno na ... …více»
|
16. 07. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Medový králík na česneku s bylinkami: Oloupaný česnek jsme utřeli se solí, potřeli jím králičí stehna a naporcovaný hřbet (obojí napřed prošpikované anglickou slaninou), mírně opepřili. V silnostěnné pánvi jsme porce pomalu opékali, pokud ... …více»
|