![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 07. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí labužnické závitky: Nejdříve si připravíme směs do závitků: nadrobno nakrájíme žampiony, slaninu, cibuli a na slzičkovém struhadle postrouháme celer, rozškvaříme slaninu, přidáme cibuli, houby, celer a trochu osolíme a o ... …více»
|
![]() |
14. 07. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jáhlové noky a králičí stehýnka se žampiony: Oloupanou cibuli nakrájíme na měsíčky, očištěné žampiony na plátky. Stehýnka prošpikujeme špalíčky slaniny a potřeme je grilovacím kořením.
Jáhly propereme spaříme je vroucí vodou. V osolené vodě je ... …více»
|
![]() |
14. 07. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králičí placičky po čínsku: Maso nahrubo umeleme,česnek utřeme, vše smícháme a necháme 1den odležet v chladu. Z hmoty tvarujeme placičky lžící přímo na rozpáleném oleji, kde je opečeme po obou stranách. ... ... …více»
|
![]() |
14. 07. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušený králík se zelím a kaštany: Do opraného osušeného masa vetkneme sůl, pepř, potřeme pikantní hořčicí.
V hlubokém kastrolu rozpustíme slaninu a na ní osmahneme maso a nakrájené zelí - až zezlátne.
Zalijeme vývarem a asi 30 minu ... …více»
|
![]() |
11. 07. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík s jablky a kari kořením: Králíka vykostíme a maso pokrájíme na kousky. Do mísy nastrouháme jablka a celer, přidáme česnek a další suroviny. Promícháme a vmícháme maso. Necháme 24 hod. uležet. Druhý den udusíme na zpěněné cibu ... …více»
|
![]() |
10. 07. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na olivách s vermutem: Cibuli nasekáme. Mrkev a rajčata nakrájíme na kousky. Maso opláchneme a osušíme. Stehna můžeme v kloubu rozdělit. Hřbet přesekneme na 4 díly. Maso potřeme solí a pepřem. Ve velkém pekáči rozpálíme ole ... …více»
|
![]() |
10. 07. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Smažené marinované králičí řízky: Naklepané a na okrajích naříznuté řízky v misce přelijeme smíchanými surovinami na marinádu, přikryjeme a necháme v chladu marinovat (2-24 hodin). Pak řízky z obou stran osolíme, poprášíme moukou, oba ... …více»
|
![]() |
8. 07. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík se žampiony v alobalu: Králíka vykostíme, maso nakrájíme na plátky a ochutíme ho kořením i solí. Rozpálíme olej a plátky zprudka opečeme z obou stran.
Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na silnější kolečka. Žampiony oči ... …více»
|
![]() |
7. 07. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Staročeský králík se smetanou: Králíka nasekáme na porce, osolíme, posypeme mletým zázvorem a lehce opečeme na oleji s nakrájenou cibulí. Vše zaprášíme moukou, osmahneme, rozmícháme, zalijeme vodou a dusíme doměkka. Před koncem duš ... …více»
|
![]() |
7. 07. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí pivní soté: Králičí maso nakrájíme na nudličky, které osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, promícháme s rajským protlakem a lehce zalité pivem necháme odležet. Odležené maso opečeme na oleji společně s nakrájenou ... …více»
|