![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 05. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sekané bifteky z králíka: Rohlík nakrájíme na kolečka, zvlhčíme mlékem a
necháme vsáknout. Králičí maso umeleme spolu s
rohlíkem, přidáme vejce, mouku, česnek rozetřený
se solí, mletý pepř a dobře promícháme. Ze směsi
utvo ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík na víně po šumavsku: Králičí hřbet a běhy protáhneme slaninou, navrch dáme plátky másla, posolíme a v troubě pečeme dopoloměkka. Pak přidáme olej, víno, citronovou šťávu, utřený česnek, pepř, krájenou petrželku, nakrájené ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Násoska: Odblaněné maso nakrájíme na porce, pokapeme je citronovou šťávou, posypeme tymiánem, dobromyslí a tlučeným pepřem, vložíme do misky, zalijeme vínem a dáme na tři hodiny odležet do chladu. Maso osmahne ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Moravský králík: Očištěné maso posolíme, potřeme hořčicí a dáme na pekáč vymazaný máslem. Za stálého potírání rozpuštěným máslem upečeme králíka po obou stranách dozlatova. Při dopékání potíráme citronovou šťávou, do ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na způsob vepřové pečeně: Nakrájíme tučný vepřový bůček jako na řízky, osolíme a pokmínujeme. Dílky králíka z předku a zadní části prošpikujeme česnekem utřeným se solí a strouhaným zázvorem. Povrch také potřeme zbývající míše ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mladý králík cibulář: Králíka protáhneme slaninou a potřeme celý povrch rozpuštěným máslem. Necháme 24 hodiny rozležet. Pak máslo seškrábeme, maso osolíme a opepříme, seškrábaný tuk rozpálíme na pekáči a vložíme na něj krá ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané králičí kostičky: Vykostěného králíka nakrájíme na kostičky, prosolíme a osmahneme na rozpáleném tuku. Syrové brambory a cibuli nakrájíme na kolečka. Nádobu na pečení dobře vymažeme tukem. Na dno dáme vrstvu brambor, m ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékaný králík s brambory a šlehačkou: Králíka omyjeme, osušíme, prošpikujeme slaninou a potřeme utřeným česnek se solí. Položíme do pekáče a obložíme syrovými brambory pokrájenými na kolečka a pokrájenou cibulí. Vše zalijeme smetanou ke š ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na česneku se žampionovou nádivkou: Králíka uvnitř vytřeme česnekem utřeným se solí, opepříme a naplníme nádivkou. Připravíme ji tak, že králičí vnitřnosti umeleme společně se šunkou, přidáme dva nastrouhané brambory a jeden nakrájený n ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený králík se salámovou nádivkou: Nejdříve si připravíme nádivku. Salám nakrájíme na malé kostičky, přidáme předem v mléce namočené a dobře vymačkané žemle, jedno natvrdo uvařené a na kostičky nakrájené vejce, nasekanou petrželku, mle ... …více»
|