![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 12. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušený králík s olivami: Králíka omyjeme pod studenou vodou, osušíme a rozkrájíme na 8 porcí. Do masa vetřeme sůl a pepř.
Maso dáme do kastrolu a na rozehřátém másle po obou stranách asi 10 min. dozlatova opékáme.
Přidáme ... …více»
|
![]() |
27. 12. 2007 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík jedna báseň: Mladého králíka naporcujeme na menší kousky, vložíme do pekáčku, pospeme nastrouhanou zeleninou, osolíme, opepříme a zalijeme šlehačkou. Přikryjeme vrchním dílem pekáčku a dáme péct do trouby na 200 - ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Amoleta plněná králičím masem: Maso umeleme nebo nakrájíme na malé kousky. Orestujeme na pánvi cibuli, žampiony, česnek, přidáme maso a okořeníme. Krátce podusíme, přidáme karotku, brokolici spařenou v osolené vodě, promícháme a za ... …více»
|
![]() |
26. 12. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Burgundský králík: Králičí maso omyjeme, osolíme, okořeníme, podlijeme a dáme péct. V průběhu pečení přidáme na maso v pekáči kolečka cibule a očištěné nakrájené žampióny. Před dopečením zjemníme vypečenou šťávu zakysan ... …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí toasty: Cibuli a papriku nakrájíme a orestujeme na rozpáleném tuku, zaprášíme hladkou moukou, osmahneme, přidáme lečo, nasekanou feferonku, nadrobno nakrájené králičí i uzené maso, prolisovaný česnek a kečup ... …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na maurský způsob: Na oleji osmahneme cibuli na kostičky, přidáme porci vykostěného králíka, opepříme, přidáme nasekaný česnek a opékáme. Pak přilijeme víno a špětku šafránu, rozinky a dopečeme. Králíka na maurský způsob podáváme s pomerančovou ... …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík s olivami: Brambory osolíme, posypeme rozmarýnem a opečeme celé na pánvi. Na velké pánvi zpěníme na oleji česnek, cibulku na kostičky, přidáme porce králíka, osolíme a osmahneme dorůžova. Podlijeme vínem a pod p ... …více»
|
![]() |
16. 12. 2007 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Nadívaný králík po brněnsku: Králíka vykostíme, maso nakrájíme na kousky, osolíme a podusíme na másle s kouskem slaniny a nakrájenou cibulí. Necháme dusit a pak na maso navrstvíme nádivku. Pokapeme ji tukem a dáme zapéct do troub ... …více»
|
![]() |
15. 12. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Závitky z králika: Maso vykostíme a rozkrojíme na plátky, na másle zpěníme cibulku a usmažíme vajíčka. Každý plátek zvlášť nasolíme, potřeme hořčicí, položíme plátek anglické, poklademe usmažená vajíčka a plátky žampion ... …více»
|
![]() |
10. 12. 2007 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík na česneku s brambory: Kousky králíka osolíme, okořeníme a vložíme na jednu stranu vymazaného pekáčku. Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka na druhou stranu pekáčku. Česnek nakrájíme na plátky a přidáme k masu. Pečeme v předehřáté …více»
|