![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 11. 2007 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Divoký králík na houbách : Králíka rozsekáme na větší kusy a na 5 minut uložíme do vařící vody a povaříme. Potom vodu slijeme a maso necháme odkapat. Kořenovou zeleninu a vetší cibuli pokrájíme nadrobno a zalijeme vodou. Nechám ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na sójové omáčce : Vše smícháme a nalijeme na naporcovaného králíka a necháme 24 hodin uležet. Podlijeme trochou vody a pečeme přikryté v troubě nebo na pánvi. Příloha - rýže, brambor. ... ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na slanině : Králíka přes noc namočíme do studené vody a poté odblaníme. Porce prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme a posypeme novým kořením. Nastrouhanou zeleninu, cibulku, plátky citronu a maso opečeme na má ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špíz z králičího masa: Králičí maso nakrájíme na kostky a spolu s hlavičkami žampionů osolíme.
Připravíme si směs oleje a grilovacího koření a maso i žampiony zlehka potřeme. Napichujeme na špíz střídavě s kousky šunky, pa ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík marinovaný v červeném víně: Do větší teflonové pánve vložte opláchnuté porce králíka a zakryjte je poklicí. Pět až deset minut je bez tuku prohřívejte na mírném plameni. Potom slijte vodu, kterou maso pustí, a postup opakujte; p ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík pro labužníky: Porce králíka dáme do pekáče, osolíme, opepříme a pokapeme rozpuštěným máslem. Necháme alespoň den uležet v ledničce. Druhý den porce králíka potřeme hořčicí, posypeme nakrájenou cibulí, čerstvou papr ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený králík po klatovsku: Králíka buď naporcujeme nebo necháme vcelku. Z ostatních surovin smícháme směs /máslo rozpustíme, feferonku nakrájíme, špek nakrájíme na kostičky, česnek rozmačkáme, okurky nakrájíme + přidáme vše ost ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený králík: Čtyři porce králíka omyjeme, odblaníme. V misce si utřeme česnek se solí a co nejvíce tímto potřeme králičí maso.
Do pekáčku si dáme nakrájenou cibuli, kousek sádla (oleje), bobkový list, celý pepř a ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík na rozmarýnu: Z olivového oleje, rozmarýnu, bazalky a nastrouhaného česneku připravíme marinádu a králičí stehna do ní naložíme nejméně na 24 hodin. Cukety a mrkve nakrájíme na silnější nudličky, fenykl a oloupanou ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí hřbet dle kuchaře Maňasa: Omytý, osušený králičí hřbet osolíme a zprudka krátce opečeme na rozehřátém oleji. Přidáme kostičky anglické slaniny, mrkev nakrájenou na kolečka, divoké koření. Pod pokličkou krátce podusíme doměkka ... …více»
|