![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
18. 08. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík po myslivecku: Králíka osolíme, posypeme kořením, poklademe na kolečka pokrájenou cibulí a kolečky citronu a pod pokličkou necháme odležet do druhého dne. Pak jej na plátcích slaniny upečeme doměkka a dočervena …více»
|
![]() |
13. 08. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečený králík v nádivce: Nakrájenou slaninu na oleji vyškvaříme, osmažíme na ní 1 nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme. Mírně podlijeme vodou, ochutíme solí a pepřem a dusíme do poloměkka. Housky nakrájíme …více»
|
![]() |
2. 08. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinovaný králík: Z uvedených surovin smícháme marinádu do které naložíme rozporcovaného králíka.Necháme rozležet 24 hod.Pečeme i s marinádou do měkka.Jako přílohu podáváme bramborový knedlík a špenát. ... …více»
|
![]() |
25. 07. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Béřovický králík: Všechny suroviny důkladně promícháme na marinádu - cibuli nakrájíme na drobno, česnek prolisujeme.Touto směsí potřeme králíka a necháme rozležet do druhého dne. Pečeme pod poklicí a podléváme. Hotovou ... …více»
|
![]() |
1. 05. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na smetaně: Králíka rozkrájíme na porce, omyjeme, potřeme solí a pepřem a na rozpáleném oleji prudce osmahneme ze všech stran. Přidáme na tenká kolečka nakrájenou cibuli, krátce podusíme, mírně podlijeme vodou, přidáme …více»
|
![]() |
23. 02. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Provensálský králík: Králíka naporcujeme, osolíme, prošpikujme slaninou a na másle opečeme po všech stranách. Pak ho podlijeme a pečeme téměř doměkka. …více»
|
![]() |
23. 02. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík nadivoko: Maso prošpikujeme částí slaniny, pokapeme citrónem, poprášíme kořením a citrónovou kůrou, obložíme na kolečka nakrájenou cibulí, …více»
|
![]() |
23. 02. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík grand: Králíka odblaníme, osolíme, opepříme, obalíme plátky slaniny. Zavážeme, aby slanina na králíkovi držela, a opečeme po všech …více»
|
![]() |
23. 02. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík se švestkami: Švestky na 30 minut namočíme do vody. Na tuku osmažíme cibulku, slaninu a mrkev, vložíme na porce nakrájeného králíka a dorůžova …více»
|
![]() |
23. 02. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík s uzeným masem: Králíka osolíme, prošpikujeme tučným z bůčku, pokapeme vínem a obložíme několika plátky uzeného bůčku. Pak ho vložíme na pekáč, …více»
|